Mijn gezicht leeft weer!

Opeens had ik last van acne bij mijn kaak en kin. Het waren ontstekingen geworden, die maar niet weg wilden gaan. En wat een pijn! Na de eerste behandeling zag ik direct al result, doordat mijn gezicht rustiger werd maar eenmaal begonnen met de peeling en juiste advies. Mijn ontstekingen zijn verdwenen! Mijn huid is stabiel nu en kan zonder make up de deur uit! Echt een lifesaver!

The best!

Heel lang getwijfeld over het aanschaffen van de cups, had er zo mijn twijfels over ondanks alle positieve reacties. Heb uiteindelijk een goedkoop variant cups besteld ik dacht dat ik verkocht was, totdat ik toch maar besloot om de originele Dutch Skincare cups te bestellen. Ik kan zeggen dat ik heel veel tijd heb verloren met mijn andere cups. Had ik maar direct de cups van Dutch skincare besteld ze zijn geweldig! Door de goed doorbloeding genezen mijn vlekjes beter, en mijn producten worden veel beter door mijn huid opgenomen. Ga zo door jullie zijn top!!

GEWELDIG!

Na mijn gezichtsbehandelingen, heb ik ook besloten om bij Dutch Skincare te laseren. LOVE IT! Na 1 behandeling al snelle resultaat, bijna tot geen haren meer. Dikke aanrader!

ik heb een hele gevoelige huid en gebruik best prijzige producten nu heb ik het idee dat het allemaal beter opneemt mijn huid voelt zacht aan moest wel echt wennen had ook een blauw plekje maar zodra je het door hebt cup je zo tijdens je koffie

Super goed product , had een serum besteld , en het werd de volgende dag gelijk opgestuurd toppie!

Geweldig!

Dutchskincare is in een woord geweldig. De cups en bijhorende producten hebben mijn huid en lichaam weer helemaal mooi en strakker gemaakt. Dagelijks of wekelijks Cuppen met cups en serum werkt super verslavend en ontspannen! Dikke vette aanrader

Fijne cups en mooie verpakking

Ik ben blij verrast met de cups en ik gebruik ze regelmatig. Ook vond ik het erg fijn om een soort gebruiksaanwijzing bij de cups te ontvangen omdat ik deze voor het eerst gebruik. Verder komt het team vriendelijk over en heb ik snel een reactie terug ontvangen op Instagram.

Super service

Na mijn product niet te hebben ontvangen ben ik super geholpen. Nieuwe opgestuurd gekregen. De klant is koning en dat kan wel gesteld worden. Ben er super blij mee❤️ Echt een aanrader

Geweldig product!

Zeer tevreden over de cups! Je krijgt er een mooie glow van. Ook is mijn huid nu al veel rustiger dan voorheen.

Goed en snel is wat beloofd wordt

Snelle bezorging en erg fijn dat je je eigen tijd kan kiezen product wat ook wat ik ervan verwacht had goede beschrijving erbij

Het werkt verzachtend en laat een stralend effect achter ik ben er zelf zeer tevreden van en het is zeker een aanrader voor een smooth skin!

Top top top top top!!

Gouden handjes zowel Rajae als Soraya. Altijd heerlijk als ik ben geweest. Ze weten precies wat ze doen!!

Beste uitvinding

Ik had altijd acne..en sinds ik m’n gezicht cup is het gewoon weg. Mijn littekens verminderen en ik glow!

Ben super blij!!!

De cups zijn geweldig!! Binnenkort weer een heerlijke gezichtsbehandeling en goeie tips💃🏻💃🏻

Ik ben bij Dutchskincare voor een gezichtsbehandeling inmiddels onderweg naar een 4e behandeling. Ik ben blij met mijn resultaten en de goede service en vriendelijkheid! Ik heb ook een proefbehandeling laser overwogen en een pakket aangeschaft. Wat een geweldig resultaat !!! Ik raad Dutchskine care iedereen aan Zeer goed, zeer tevreden,Heel correct, schoon, vriendelijk!!!!

Voldaan en fijn!

Vandaag een intake gehad en een proef behandeling; ik moet zeggen, Senna is een toppertje! Stelde me goed op mn gemak en vertrouwen heb ik er zeker wel in! In sha allah💖

I love it!!

Goed geholpen door Rajae en ben super blij met mijn facial cup! Is het proberen waard!

Vernieuwend!

. Ben erg tevreden met de behandelingen. De cups en cupping serum heb ik ingeslagen na de behandeling rn ik kan niet meer zonder!!!

Zeer fijne behandelingen en service

Ik geniet altijd enorm van de behandelingen bij dutchskincare. Mijn huid is ook verbeterd na de behandelingen. En super tevreden over de cups ook.

Erg fijne dame die je voorziet van juiste info en advies. Levering is snel. Goed en kwalitatieve cubs in een mooie verpakking. Erg fijn is de gebruiksaanwijzing, duidelijke info. Aanrader!

I love it ! Heb een geweldige glow gekregen. Na dat ik wat puistjes kreeg. Maar ik heb gehoord van de lieve dame dat het onderhuids lag en door het cuppen eruit zijn gekomen.

Amazing Professionals

Ik ben zeer tevreden over mijn laserbehandelingen. Zelfs met mijn donkere huid heb ik nergens last van en zie ik na 2 behandelingen al grote resultaten. BaarakAllaahu fiekum Rajae en Sana ♥️

AMAZING

In het begin last van bloeduitstortingen gehad, maar dat ging gelijk na 2 dagen over. Ik hield er een mooie gladde huid aan over en ben zeer tevreden. Beste resultaat is door dagels voor het slapen even te cuppen!

mijn huid is verbeterd door het gebruiken van de cups

Snelle levering! Top service ! Goeie kwaliteit cups! Ik raad ze zeker aan

Baarsjesweg 299

1058AG Amsterdam

Over Dutchskincare

Dutch Skincare is een huidtherapeutische kliniek gespecialiseerd in paramedische huidzorg en laserbehandelingen. Onze huidtherapeuten zijn niet alleen BIG-geregistreerd, maar ook opgeleid in de orthomoleculaire geneeskunde, waardoor wij jouw huid behandelen met een holistische blik: van binnen én buiten. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en werken samen met alle zorgverzekeraars. Veel van onze behandelingen komen (gedeeltelijk) in aanmerking voor vergoeding. Je kunt bij ons terecht voor o.a.: Acnetherapie Littekentherapie Camouflagetherapie Laserontharing (medisch en esthetisch) Voor vragen of een intake kun je contact opnemen via [email protected] of telefonisch.