Mooie kleur dobbelsteentjes, snelle levering

Ruime keuze in verschillende kleuren dobbelstenen. Ik had de paarse. Snel geleverd, goed verpakt.

Snelle levering, plezierig contact

In contact gekomen via boardgamegeek, daarna via de website een bestelling kunnen plaatsen. Zeer snelle levering.

excellent

Snelle service. Tussen bestelling en levering zat minder dan 24 uur!

Everything went just fine. Thank you.

Everything went just fine. Thank you.

Besteld, verstuurd, ontvangen zonder probleemen.

Besteld, verstuurd, ontvangen zonder probleem.

Levering door spelspul is snel, keurig verpakt en goede kwaliteit.

Zie bovenstaande

excellent

envoi jusqu'en France sans accrocs! Rapide et fiable sur traçabilité du colis. Spelspul m'a permis de mettre enfin la main sur une extension que je cherche depuis presque 2 ans. Pour le fun, j'ai récupéré un autre jeu complétement inconnu en France, je ne le regrette absolument pas. merci beaucoup, je reviendrai sur votre site!

Very happy

Highly recommended, extremely happy, great service :)

Wat ik zocht was goed te vinden en viel mee qua prijs!

Een prettige webshop met een fysieke winkel waar ik het winkelen leuk vind. en waar ik redelijk makkelijk kan vinden wat ik zoek. Het zoeken van Sleeves kan beter, voeg een filter op afmetingen toe.

Efficient service

Easy to use website, informative description and photos.

Altijd goede service en snelle correcte levering

Mooi assortiment spellen en hulpmiddelen (organisers, kaarthoesjes, meeples etc.

Net de spullen die andere vaak niet hebben.

Bij specifieke spullen heeft Spelspul het vaak in voorraad. Wel prijzig qua brievenbus pakket.

Topservice!

Insert voor mijn spellen besteld. Deze zijn dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis! Pakket was goed en netjes ingepakt zodat het niet kon beschadigen. Tevreden!

Fantastic Service and Communication

I contacted Spelspul with a question about an item they had in stock. I received a response to my query promptly. Once ordered, my order was dispatched the same day. Incredible service and will be shopping here again.

Envoi rapide et de qualité : mieux qu'amaozan

Super content, je ne connaissais pas le site, j'ai commandé ici en même temps que sur Amazon. La prestation est bien meilleur, même à l'export ! Bravo

Snelle service, prima product. De enige reden waarom ik geen 5 sterren geef, is dat de lijsten van producten zo lang zijn, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Correcte en snelle service

Correcte en snelle service

All is great!

Quick and comfortable response, rapid delivery.

Prima in orde.

Niets aan te merken tenzij vrij hoge leveringskosten voor erg klein pakje.

Prima zoals gewoonlijk

Snel, duidelijk en mooi verpakt verzonden

Great service, on-time delivery

Very pleased with the service!

Fijne spellen, vlotte levering en superservice!

Gewoon een erg fijne winkel om spellen te kopen.

Top qualiteit, geweldige service

Ik belde rond 13:00 op een vrijdag met wat vraagjes, de telefoon werd spoedig beantwoord, de persoon was hulpzaam, geinformeerd en hielp mee met oplossingen bedenken. Uiteindelijk een bestelling geplaatst, volgende dag in de middag had ik het pakketje in me handen. Alles top kwaliteit, alles was er, niks te klagen, zeker aan te raden.

Geweldige bordspellenwinkel

Hebben ontzettend veel, zo niet (nagenoeg) alles. In de winkel kan je een ware ontdekkingsreis houden langs alle schappen, als je wil samen met een kop koffie of een frisje. Ook kan je spellen uitproberen aan de grote of aan een van de kleinere speltafels, ik voel mij er altijd welkom bij het gezellige en zeer kundige personeel!

Topspellen aan redelijke prijzen

exact ontvangen wat ik besteld had. enkel de verzending leek nergens op, maar hier kan spelspul niks aan doen (gekozen voor levering met DHL, die op hun beurt een andere koerierdienst aanduiden)

Hoofdstraat 60 D

2678CL De Lier

0702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.