Binnen 1 dag geleverd en perfecte communicatie

Duidelijke emails over de status. Perfecte snelle levering

De beste service ooit

De beste service ooit.

Prima online maar ook fijn dat er ook een fysieke winkel is

Rotterdam is slecht bedeeld wat betreft de 'betere' bordspelwinkels. Gelukkig zit er een fysieke winkel van de Spelspul-mensen in Bleiswijk. Heb er goede ervaringen mee.

Winkel met veel spellen en spullen. Ik heb een hoop card sleeves besteld en het pakketje was snel bij de afhaalpunt.

Snelle en goede service

Erg blij met de inlay voor terraforming mars. Snel geleverd en netjes verpakt.

Een spel was niet op voorraad dus ik vroeg of alles in één keer verzonden kon worden als alles op voorraad was. Dit werd prima gedaan.

Great experience

Great and fast customer service!

prima webshop

Pluspunten : aardige mensen, telefonisch zeer behulpzaam, prima prijzen. Voor verbetering vatbaar: voorraad op de website klopt niet altijd (maar even bellen en ze passen het aan), PostNL gekozen als afleveroptie, maar kwam met DHL. Interessant: verpakking was duurzaam, hergebruik van een kartonnen doos van iets anders, kon iets beter worden verpakt. al met al net geen 10 en een aanrader !

Leveren wat je beloofd

Netjes alles snel geleverd, prijzen goedkoper dan elders.

Snelle levering en goede kwaliteit

Miste 1 onderdeel van een spel, besteld en snel geleverd. helemaal top

zeer fijne winkel zowel online als ofline

fijne winkel, hebben heel veel spellen. en als ze niet hebben willen ze altijd kijken of ze het voor je kunnen bestelen. verder ook hele fijne mooi fysieke winkel

Heel goede kwaliteit en ook snel geleverd.

Ik kon heel snel vinden wat ik nodig had. Ook heel tevreden met de kwaliteit. Als ik nog speelgerei nodig heb kom ik zeker terug.

Producten snel geleverd. Prima winkel voor bordspellen! Eerder ben ik ook in de fysieke winkel geweest: een enorm assortiment en medewerkers die prima kunnen adviseren.

Helemaal prima

Ten eerste had ik een vraag gesteld over het product wat ik wilde bestellen. Hier kreeg ik duidelijk antwoord op. Daarna het product besteld en de bestelling kwam netjes en snel binnen.

Schnell und zuverlässig

Auf meine Frage bekam ich eine schnelle Antwort. Die Seite von Spelspul lässt sich problemlos auf Englisch umstellen, das bestellen ist also kein Problem. Versand erfolgte sehr schnell. Das Spiel war hervorragend verpackt.

Fijne winkel

De fysieke winkel van deze webwinkel zit bij ons in de buurt en we komen er graag. Ze hebben veel spellen; goed en vriendelijk personeel. Aanrader om langs te gaan als je kunt. Ze hebben spellen om te spelen en je kunt er ook wat drinken.

Snel, betrouwbaar en veel spellen

Regelmatig wat besteld en altijd tevreden! De fysieke lokatie is de eerste spellenwinkel in de regio waar we graag (blijven) komen!

Snel en accuraat

Bestelling snel ontvangen. Goed verpakt. Geen enkel probleem.

Compleet

Als je kaarthoesjes zoekt, is dit dé winkel. Snel geleverd, nog nooit problemen gehad

Betrouwbaar, snel en goede producten

Spelspul heeft een van de grootste assortimenten van Nederland en alle spellen en soorten hoesjes kan ik er vinden die ik anders vanuit het buitenland zou moeten laten komen. Super!

Very good seller

A lot of boardgames, very fast shipping. Good communication

Voordelig en snel bezorgd

Voordelig en snel bezorgd

Goeie service

Heel snel geleverd en Zeer duidelijk omschreven

Prima ervaring: goed product, snelle levering

De goedkoopste leverancier, snelste levertijd, prima verpakt en verzonden. Niets dan lof.

60 Hoofdstraat D

De Lier 2678CL