Ruime keuze, goedkoop en prima levering.

Een ruime keuze, goedkoop en de levering is snel en prima!

Niet alleen is de kwaliteit van hun games top (verzending steeds in orde, supergoed en veilig verpakt), ze verzenden ook erg snel én de dienst na verkoop is gewoon super. Is er iets mis waar zij niet eens aan konden doen, zoeken ze meteen naar een oplossing. Ze antwoorden ook erg snel op vragen via mail. 1 woord: TOP!!

Verkeerde levering met correcte behandeling achteraf!

Verkeerde spel gekregen, maar onmiddelijk antwoord op mijn reactie en ik ben ervan overtuigd dat ik het juiste spel snel zal ontvangen :-)

Duidelijke informatie en snelle levering

Duidelijke informatie over het spel en de levering. Vlotte levering en goed verpakt aangekomen.

Fast and great

Fast and safe shipping to germany. Great product, good service. Thanks!

Zeer behulpzaam en vriendelijk, goed geprijsd!

Erg vriendelijk, goede service en goed geprijsd. Ik zal hier vaker bestellen!

sehr gut

Schnelle Lieferung, sehr gut verpackt, einwandfreie Ware.

Besteden zorg aan de verzending en hebben aandacht voor de klant

Reageren snel op vragen per mail en besteden aandacht aan de verpakking/verzending van de spellen.

Goede service!

Ik ben snel en vriendelijk te woord gestaan toen ik een vraag had over mijn bestelling. Ook heel snel geleverd!

Snelle service, prima site

Recentelijk een aankoop gedaan bij Spelspul.nl. Tevreden over mijn aankoop, de berichtgeving en de efficiëntie met betrekking tot opsturen/levering. Enig puntje zou zijn dat ik de prijzen+verzendkosten wat aan de hoge kant vindt, maar dat is mijn persoonlijke mening.

Duidelijk, geen verrassingen, snel

Ze hadden het spel voor een goede prijs, de communicatie was duidelijk over de bezorging, alles was makkelijk te vinden op de website.

gemakkelijk besteld en snel geleverd

Kleine spulletjes voor catan besteld en erg tevreden

Ik had een bordspel besteld en die was erg snel binnen. En nu speel ik hem met veel plezier.

Goed en snel geleverd

Parks Nightfall uitbreiding besteld voor een goede prijs.

We wachten met smart op het product dat nog nageleverd zou worden

We hopen dat het product nog nageleverd wordt, maar dit duurt wel erg lang.

Altijd goed

De website staat al vanaf mijn eerste bestelling onder 'Favorieten'

Zeer snelle levering in goede verpakking.

Zeer snelle levering in goede verpakking. Assortiment is uitgebreid.

Well packaged and delivered very quickly.

I'm very satisfied.

Super van bestelling tot ontvangen dik voor elkaar

Goeie communicatie en snelle levering. Dus van a t/m z goed geregeld.

Reliable and very complete

Always great service, good selection, and also a place where I can pre-order new and special editions. My go-to place in The Netherlands

Snelle levering, groot assortiment

Uitstekende ervaring met deze winkel!

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ben aan de telefoon uitstekend geholpen toen ik wat hulp nodig had bij het bestelproces. Vervolgens heb ik de bestelling vlot en in uitstekende staat ontvangen.

Veel spellen beschikbaar die niemand anders heeft

Al meerdere keren heb ik van deze website een spel besteld dat werkelijk nergens anders te krijgen was (of uitverkocht was), zelfs in buitenlandse winkels. Dat is een gigantisch pluspunt, want dat zijn meestal de leukste spellen :) Verzending, prijzen, verpakking, allemaal in orde. Misschien wel een idee om een keer de website (en het logo) een mooier en moderner visueel ontwerp te geven. Mensen om me heen vroegen zich hardop af of de website wel te vertrouwen was, puur op basis van hun eerste indruk. (Mocht u dit lezen en het met me eens zijn, dan vertel ik bij deze dat ik websites kan ontwerpen en u graag help!)

Uitstekende webshop !

Vlotte communicatie en snelle levering van perfect verpakt pakket ! thx

Uitstekende voorraad en levertijd

De enige webwinkel die dit wat oudere spel op voorraad had. Vandaag besteld, morgen in huis. Super.

Hoofdstraat 60 D

2678CL De Lier

0702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.