Fijne winkel

Heb nu een aantal keren besteld. Kwaliteit en producten zijn altijd goed. Klantvriendelijk. Spellen komen altijd op tijd aan

Goede service, zoeken naar mogelijkheden, op tijd geleverd, bedankt

Vlot

Heel flexibel en sympathiek

Supersnelle levering

Ik bestelde vanuit Johannesburg en was wel eerst even bang dat het een fake website zou zijn. Je moet tegenwoordig zo oppassen met lieden die een nepsite in elkaar draaien. Maar een goed onderzoek van de website overtuigde mij dat het echt was, zeker vanwege een echt adres en mogelijkheid af te halen. Succes met jullie gespecialiseerde spellen site.!

Snelle reactie per mail op mogelijks probleem

Er was een probleem met het leveren van het pakje waar spelspul niets kon aan doen. Reageerden wel heel snel op mails om te zoeken naar een oplossing. Intussen pakje geleverd, alles ok.

Groot aanbod & prima service

Vooral het grote aanbod is een aanrader

Alles is uitstekend verlopen! Hulde!

Ik heb op Spelspul.nl wat modellen besteld voor een spel, en alles is zeer soepel, en zonder enige problemen verlopen en afgehandeld. Ik ga zeker weer bij deze webshop bestellen. Ga zo door met deze uitstekende handelswijze.

Klantvriendelijk en snel geleverd.

Altijd correct geholpen als ik iets bestel.

Snelle afwikkeling, vertraging in de bezorging en veel verpakkingsmateriaal.

Bestelling bij Spelspul.nl wel snel verwerkt, maar tot twee keer toe melding ontvangen van de bezorger van uitstel naar "morgen". Uiteindelijk met twee dagen vertraging spel ontvangen in grote doos met veel verpakkingsmateriaal om spel niet te beschadigen. Doos en ander materiaal waren wel van papier en niet van plastic, dat is dan weer een plus.

Prima en snel geholpen aan prima produkt !

Duidelijke website en prettig en snel geholpen aan prima produkt :) ... dank u

Overzichtelijk en snel

Via de overzichtelijke site kun je kiezen uit ontzettend veel spellen en/of onderdelen van spellen. Keuze om op te halen in de gezellige winkel in Bleiswijk of super snel te laten bezorgen bij je thuis. Goede en snelle service van Mark, John en Arjan.

Vlotte en correcte levering, tegen prima prijzen.

Zoals hierboven beschreven.

Perfect!

Gigantisch aanbod, snelle verzending en artikelen ik keurige staat.

Goeie winkel

Ruime keus, items die elders niet te vinden zijn en altijd goede service.

Prettige afhandeling van bestellingen. En snel thuis.

De webpagina is zeer toegankelijk en overzichtelijk. Leuke van Spelspul is ook, dat ze vaak uitbreidingen op bordspellen hebben, die elders in Nederland niet of nauwelijks zijn te krijgen. Daarnaast hebben ze oog voor praktische spullen, die het opbergen van bordspellen of onderdelen van een bordspel makkelijk maken.

Altijd goede levering en interessant aanbod

Spelspul levert altijd snel de spellen en ze hebben een uitgebreid spelaanbod. Ook spellen die net op de markt zijn of nog niet eens op de NL markt. Breed scala aan spellen ook!

Snelle levering en alles tip top in orde. Uitstekend.

Snelle levering en fijne prijzen

Goed op tijd geleverd volgens afspraak

mooi

Prima in alle opzichten

Spul besteld, keurig op tijd en in nette staat ontvangen. Kan weinig toevoegen, gewoon erg goed en alles naar wens!

Satisfied with fast shipping, recommend to all

Ordered Formula D to Slovakia and it was really fast shipping, so satisfied, recommend to all.

Hele fijne winkel!

Grote keuze en snel geleverd. Top winkel!!!

Makkelijk te vinden. Afhandeling prima

Compleet aanbod, goede service

Ik kreeg per ongeluk de verkeerde taalversie van een besteld spel. Binnen 2 dagen was dit opgelost!

Hoofdstraat 60 D

2678CL De Lier

0702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.