Prima levering

Enigste opmerking is dat DHL het verkeerde huisnummer heeft opgeschreven op het Pakketje Gemist briefje. Dus het zoeken naar welk huisnummer het pakketje wel had was een feest. Maar daar kunnen jullie ook niet veel aan doen.

Snel geleverd, mooi ingepakt

Helemaal zoals het hoort, met een extra touch. Fijn dat er een inpakservice bij zit. De kaart waar je een persoonlijke boodschap (handgeschreven) op kunt laten zetten was ook feestelijk.

Goed bedrijf

Snelle en correcte levering van bestellingen. Zeer goede service bij gebreken.

Snelle levering, goede service. Ze verkopen naast bekende spelen ook spellen die je niet overal vind. Heb hier al vaak mooie dingen besteld!

Uitstekende en snelle verzending

Goed verpakt, volgende dag had ik het spel in huis.

Leuke winkel met goeie snelle service!

Bestelling geplaatst en afgehaald in de winkel. Leuke winkel, groot assortiment aan spellen en een goeie service!

Overall excellence

I'm very happy to keep buying my games from Spelspul. They have an excellent range of games in stock and offer excellent service.

Ik kan Spelspul van harte aanbevelen

Positief. Ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering en uitstekende service!

Product in perfect conditions and speedy delivery

Snel en alles naar verwachting

Makkelijk, snel, goed

Topzaak!

Ruime keuze, vriendelijke en behulpzame mensen.

Goede klantenservice en top producten

Ik heb twee Broken Token producten hier besteld, waarvan eentje op bestelling (import vanuit VS). Communicatie met winkel was prima, en producten in prima staat. Ook snel verzonden na aankoop. Prima winkel.

Snelle levering, onvangen in perfecte staat

Ik was op zoek naar een al wat ouder spel. Gelukkig was het op de website van Spelspul snel gevonden. Na mijn bestelling is het direct verpakt en verzonden waardoor ik het de volgende dag al in huis had. Heel blij mee in all opzichten!

Super service

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Spellen worden super snel en stevig verpakt verzonden. Overzichtelijk webshop met heel veel op voorraad.

Goede webshop

Snelle service, vriendelijke mensen En zeer uitgebreid assortiment.onder andere Kickstarter spellen Misschien wel 1 van de goedkoopste winkels waar ik online geshopt heb. Spellen en spel accessoires. Kortom hier ga ik vaker shoppen.

Snel, uitgebreid assortiment.

Super snelle levering.

Helemaal top

Vaker al iets besteld bij Spelspul, goede service, altijd goed verpakt en een overweldigend aanbod.

Prima levering van de betelling en goede klantenservice

De bestelling werd keurig verpakt geleverd. Ik kreeg nog een mail om me er op te wijzen dat het blanco spelbord dat ik besteld had niet in de blanco doos past die ook besteld was. Dit wist ik, maar erg netjes dat ik daarop gewezen werd.

Snelle verzending goed aangekomen en goede communicatie.

Goed, perfect.

Snel, grote voorraad, goede communicatie

Bijna alles op voorrad voor elke gamer!

Ruim assortiment en behulpzaam bij vragen/verzoeken

Ik vond hier spellen/versies die ik op weinig andere plekken kon vinden, voor een goede prijs. Meerdere malen snel geholpen toen ik vroeg om iets op een andere manier te regelen dan de formuleren op de website hadden aangeboden, zowel per email bij versturen als in persoon bij afhalen in de winkel. Wel voelt de website wat traag (blijft even grijs voordat de inhoud verschijnt), en kwamen bestelde kaartensleeves soms niet exact overeen met de foto—wel de correcte maten en merken, maar één keer onverwachts GameGenics in een matte versie en één keer Ultra-Pro's in een oude en nieuwe editie door elkaar (de oude waren iets dunner en hadden een watermerkje op de voorkant).

Alles was perfect

Very fast international shipping

Will buy here again.

a very good after sales service

The post destroyed my package, and I really appreciated the way Spelspul handled my problem

Hoofdstraat 60 D

2678CL De Lier

0702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.