Heel correcte ervaring

Ik was aangenaam verrast in tijden van covid19 hoe vlot ik alles kreeg. Netjes verpakt, op tijd geleverd. Jullie hebben er een nieuwe klant bij!

Items in orde, snel bezorgd

Zie titel

klantvriendelijk

Voor het eerst mijn aankoop gedaan, helaas een beschadigd bordspel ontvangen. Na het sturen van een e-mail gelijk een reactie gehad en het beschadigde bordspel terug gestuurd. Nog de volgende dag een nieuwe ontvangen en alles kosteloos. Prima service!

Snelle levering Leuke spullen Goed verpakt

Snelle levering, helaas veel niet op voorraad.

Mijn bestelling werd heel snel en netjes geleverd, prima. Jammer dat er veel blanco spelonderdelen niet op voorraad zijn, anders was mijn beoordeling een 10 geweest.

Ik was op zoek naar een minder bekent spel. Ik was al een tijdje aan het zoeken. Toen had ik spelspul gevonden en met 3 dagen was mijn spel binnen.

Op tijd en netjes verpakt

2 games gekocht, netjes in een doos met extra papier om de dozen niet te laten deuken. op tijd geleverd

Goede producten, goede prijs en snel geleverd

Goede producten, goede prijs en snel geleverd

Prima levering

Ontving mijn bestelling op tijd.

Een ruime keuze, de nieuwste spellen zijn snel beschikbaar.

Sommige spellen kun je elders goedkoper bestellen, maar het is fijn als je in de buurt woont om te kiezen in de winkel.

Snel en duidelijk

Gaat helemaal top, informatie over levering klopte exact. Goed geïnformeerd dus, en helemaal in orde.

Quick response & delivery and a good price on boardgames

I was looking to buy Dominion in English and spelspul was one of the few shops where I could find it. It was also cheap and quick.

Snelle levering van een moeilijk te verkrijgen spel.

Een spel dat nauwelijks meer voorradig is in andere winkels werd in een paar dagen geleverd. Een klein nadeel is dat het niet de Nederlandse versie is, maar dit stond duidelijk vermeld op de site. Zeer tevreden!

Breed assortiment, geleverd als afgesproken, helaas wel lichte schade

Al meerdere keren bij deze webshop naar tevredenheid besteld! Ze hebben een breed assortiment. Het wordt niet altijd de volgende dag geleverd (zoals bij sommige concurrerende webshops) maar desondanks voldoende vlot verzonden. Bij mijn laatste bestelling viel het tegen dat, naast het spel dat ik beschadigd (en dus met een lichte korting) had besteld, er nog twee producten licht beschadigd waren. Niet onoverkomelijk want het gaat om het spel en de inhoud was volledig in orde, maar toch jammer. Het zou fijn zijn als schade bij alle items vermeld werd.

Goede communicatie

Snelle service en doos was goed ingepakt. Wanneer ik een vraag stelde kreeg ik snel en duidelijk antwoord.

Helemaal top

Goed verpakte materialen. Goed assortiment

Het spel wat ik besteld had was niet op voorraad en moest bij de leverancier besteld worden. Hierdoor duurde de levering langer dan op de site aangegeven was, maar daarover werd ik telkens op de hoogte gehouden.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Prima kwaliteit

Altijd prima spul. Ga zo door.

Great reaction time!

The game was immediately dispatched and I received it the next day.

Kan niet beter :)

Snelle afhandeling, prima communicatie, alles piekfijn in orde :)

Handig, snel en transparant

Duidelijke website met verschillende betalingsmogelijkheden. Snelle levering. Degelijk verpakt en een transparante communicatie.

Goede communicatie en snelle levering

heel slecht

zeer trage onprofessionele site, vol fouten en vergissingen, zeer trage reactie om op te lossen, zeer trage verzending

Zeer goede service

Per ongeluk een verkeerd product opgestuurd. Binnen een dag was alles geregeld om het terug te sturen en had ik het goede binnen. Erg vriendelijk personeel, goede prijzen.

Hoofdstraat 60 D

2678CL De Lier

0702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.