Good service

Good service. Ordered games came basically in one week. Will buy again from this online shop.

goede service, snelle levering

goede service, snelle levering

Snel levering.

Snel

Super, altijd snelle verzending.

Perfect weer

Prima service, staan je vriendenlijk te woord en doen hun best om je tevereden te stellen. Helemaal top.

Fijne overzichtelijke site en betrouwbare levering.

Goede levering, geen gedoe

Ik heb via Spelspul een kleine uitbreiding voor het spel Smallworld besteld die ik nergens anders kon vinden (pluspunt voor Spelspul). Het betrof een klein pakketjes die door de brievenbus past. Alles is prima verlopen van bestelling tot levering.

Snelle service, compleet assortiment

Snel bezorging

Prachtige spullen

Klein snel en mooi

Zeer vlotte service.

Ik had een brievenbus bestelling, die op zaterdag geleverd zou worden maar er dinsdag nog niet was. Door het brievenbus formaat is er geen track&trace beschikbaar, dus was niet duidelijk waar het bestelde was. Er was woensdagochtend direct bereidheid om het bestelde opnieuw te sturen. Dat kon ik om 12:00 uur weer afzeggen omdat de post mijn bestelling toch in de brievenbus gestopt had. Een prettig en vlot contact met de medewerker.

Mooie aanbieding en snelle levering.

topservice!

goede service!

Binnen een werkdag geleverd

Jammer dat het weekend ertussen zat, maar maandag werd alles keurig geleverd!

Erg snel

De bezorging was erg snel en de kwaliteit van het pakketjes was erg goed

Goede service, snel verzonden

Alles in orde zoals gewoonlijk

Groot assortiment. Snelle bezorging.

Een van mijn favoriete bordspelwinkels vanwege het grote assortiment.

Mooie complete winkel met vriendelijke mensen

Via internet bestelling gedaan, toen gaan ophalen. Mooie complete winkel met heel erg vriendelijke mensen die je rustig laten rondkijken. Binnenkort maar eens heen voor een spellenavond.

Niets te klagen

Tot dusver alleen probleemloze shop ervaringen. Plus ik vind hier dingen die nergens anders verkocht worden. Een van mijn favoriete winkels. :)

Mooie collectie en prima service

Spelspul heeft veel mooie titels op voorraad en verzendt snel, correct en goed verpakt.

Snel en vriendelijk geholpen!

Soms probleem met de webshop, maar na een telefoontje is het snel verholpen.

Snelle levering. Snel antwoord op vragen.

Snelle levering. Snel antwoord op vragen. Had bestelling geplaatst en kon extra spel toevoegen in dezelfde levering

Super professional. Thanks.

A+++

Goede service.

Snelle en goede service. Er bleek 1 artikel toch niet voorradig waardoor er enige vertraging was. Dit is prima opgelost door een verbeterde versie van het artikel na te bestellen en deze voor dezelfde prijs te leveren.

Quick and satisfying

Everything delivered as requested, quickly and when something is delayed, they tell you in advance.

Hoofdstraat 60 D

2678CL De Lier

0702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.