Geweldig uitbreiding catan compleet

Super service oude catan uit 1999 kunnen uitbreiden 2e spel op marktplaats gescoord voor de tegels en kaarten en speelstukken bij deze geweldige site gescoord

heel correcte afhandeling van de aankoop

Alles is zeer vlot en volledig volgens de afspraken verlopen. Enkel waren de transportkosten naar België voor mijn kleine pakketje verhoudingsgewijs heel hoog. Dat wist ik wel op voorhand, dus geen verrassingen daar: maar misschien is er in de toekomst een meer "granulaire" doorrekening van transportkosten mogelijk, in functie van de afmetingen en het gewicht van het pakket?....

Gewoon top! Ruime keuze en telefonisch goed bereikbaar!

Perfecte service.

Goede prijs met super service

Goede prijs actuele status van voorraad. En nog snel geleverd. Alles ook goed ingepakt. Ben zeer tevreden. Zal ook zeker nog een keer bestellen

Goede prijs en snelle verzending!

De bestelling ging lekker vlot! Goed verpakt en alle spellen voor een mooie prijs.

snelle en nette levering

snelle en nette levering

Goede en snelle service! Groot assortiment!

Goed!

Prima levering, lekker snel ook. Wel goed kijken welke taal je besteld, sommige spellen zijn in het Duits.

Awesome people awesome games

I am very delighted with the service. Arjan is a great guy who helped me when there was a stock mishap. The games are cheaper compared to their competitors and catalog is much larger.

smooth

very good (and first) experience ordering games on Spelspul.nl ! - Great selection/choice of games on the catalog - very smooth on-line ordering process - detailed tracking and information provided regarding delivery

Service van hoge kwaliteit

Super snel levering, Ik raad ze absoluut aan.

Leuke webshob met interessante collectie bordspellen prima levering

Overzichtelijke website, met heel veel keuze aan spellen, puzzels enz. Makkelijk om afrekenen en een zeer snelle levering.

Adequate en snelle afhandeling!

Snelle reactie op e-mails, zeer meedenkend.

Goede producten, snelle levering

Snel, kundig en zorgvuldig

Snel, kundig en zorgvuldig

Snel en hulpvaardig

Het bestellen via Spelspul is gemakkelijk en overzichtelijk. Het aanbod is duidelijk en behoorlijk. De levering is snel en toen bleek dat er iets stuk was direct contact opgenomen via de mail en snel een antwoord terug ontvangen met een oplossing. Oplossing was snel gemaakt. Kortom hele fijne ervaring.

Aanrader!

Ruime keuze, ook heel veel spel onderdelen, makkelijke website en snelle verzending, helemaal top!

Mooie spellen en snel bezorgd

Ze hebben bijzondere spellen. Kluster nog niet ergens anders gezien

snel en adequaat geholpen met mijn online bestelling

online zowel als ter plaatse vriendelijk en vakbekwaam geholpen. Heb een zoekopdracht uitgezet, ben benieuwd of dat net zo positief verloopt.

Top ervaring!

Ik had wat spellen nodig net voor het weekend. Vrijdag besteld zaterdag geleverd. Vrijdag gebeld of het haalbaar was en ben zeer goed te woord gestaan.

Heb bij Spelspul.nl meerdere malen een bestelling geplaatst en het is altijd snel binnen en in goede staat binnengekomen. Ook wel eens contact opgenomen met Spelspul zelf omtrent het aanpassen van een bestelling en zij zijn begripvol en bereid om met je mee te denken over een oplossing. Aanrader!

Prima levering. Netjes verpakt

Eenmaal besteld spulletjes snel en goed verpakt binnen gekregen.

Hoofdstraat 60 D

2678CL De Lier

0702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.