Uitstekend assortiment. Prima service bij aanpassingen in de bestelling.

Vlotte bezorging in goede verpakking

Ik heb al vaker besteld bij Spelspul en de service bevalt goed. Er is veel keus en de bezorging is altijd vlot en netjes.

Great service, fast delivery!

The website is easy to navigate. There are many payment modes to choose from. The communication from order to delivery is excellent. Superb service! I will buy again

Vlotte afhandeling

Het spel was een cadeau, waarbij afleveradres anders was als het factuuradres. Dat was al even lastig om ingevuld te krijgen, maar lukte uiteindelijk toch. Het spel werd keurig afgeleverd bij de jarige.... maar met de factuur! Doe er in zo’n geval een afleverbon bij! De factuur hoort naar het factuur (e-mail)adres.

Goed netjes geleverd duurde paar dagen langer als aangegeven vandaag 4 ster

prima, snel en correct geleverd

prima, snel en correct geleverd

Tevreden

Een spel was er niet, dat is later correct nagestuurd.

Bestelling was per abuis verkeerd

Nadat ik de fout had doorgegeven ben ik erg tevreden over de snelle positieve afhandeling en service. Goede onderdelen worden nageleverd zonder extra kosten

Ruime keus, goede service en uitstekende kwaliteit

Makkelijk bestellen via de site. Per onderdeel kunnen bestellen per stuk of in bulk (met korting). Belde voor een niet geleverd product, bij 1e keer overgaan direct contact en meteen prima geregeld. Enige nadeel is wel dat de verzendkosten vrij hoog zijn. Bij bestelling van 15€ kwam €5 verzendkosten bovenop.

Vriendelijk en kundig personeel met een groot assortiment aan spellen in de winkel

Altijd als ik er kom ontvang ik weer goede tips en loop ik met een leuk spel voor mijzelf of als cadeau de winkel uit.

Snelle en goed ingepakte levering

De bestelde producten werden snel geleverd en waren veilig en degelijk ingepakt. Zou er zeker de volgende keer nog eens bestellen.

Goed.

Heerlijk om een webshop te vinden waar ze heel veel hebben.

Niks op aan te merken.

Er wordt volgens afspraak geleverd. Goed verpakt.

Schnell und zuverlässig!

Schnelle Lieferung der Ware.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snel geleverd, goed verpakt

Fijn dat ze fox forest duel nog hadden!

Snel en goed verpakt.

Wat de titel zegt: alles was snel geleverd en keurig verpakt. Geen kans dat de spellen beschadigd raken tijdens het vervoer. Prijzen zijn keurig.

groots assortiment

Hele goed winkel meet heel groot assortiment. Ook goede service

Goede prijs, snelle levering en hulpvaardige verkoper.

Inmiddels al een aantal keer besteld bij Spelspul en elke keer zeer tevreden. Goede prijs en snelle afhandeling en levering.

Fijne ervaring

Makkelijk besteld, snelle levering en goede service. Er ontbraken enkele onderdelen, maar die werden zonder problemen nagestuurd.

Goeie klantenservice

Snel geleverd, goeie service. De volgende keer weer hier bestellen :)

Geen enkel probleem gehad.

Eenvoudig te bestellen en super snel geleverd. In 1 woord :top!

In 1 woord : top! Zowel qua bestellen als qua levering. Keep up the good work!

Ik ben helemaal tevreden met de bestelling

Gisteren zijn de bestelde spellen netjes thuisbezorgd. Helemaal goed!

Fijne winkel met groot aanbod en geweldige medewerkers

Spelspul biedt een geweldige service. En hun winkel " Speel" in Bleiswijk is helemaal geweldig. Het aanbod van spellen is enorm groot. Bovendien verkopen ze veel kwalitatief goed speelgoed. Het is heerlijk neuzen in de schappen. En in de ruime speelhoek kunnen verschillende spellen gespeeld worden onder het genot van een heerlijk hapje en drankje (kwalitatief goede en lekkere producten voor een mooie prijs).De georganiseerde speldagen zijn altijd bijzonder gezellig! En de medewerkers zijn altijd vriendelijk en zitten met hun ruime ervaring in de spellenwereld altijd boordevol tips. Kortom....ga snel eens een kijkje nemen.

Zeer hulpvaardig, vriendelijk en meedenkend

Zeer hulpvaardig, vriendelijk en meedenkend.

Hoofdstraat 60 D

2678CL De Lier

0702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.