Great service as always

The very difintion of FLGS, with emphasys on "Friendly" - always great contact, service, packaging, delivery, everything with a friendly attitude, my favorite place to buy games.

Geweldig!

Heel fijn en prettig bedrijf. Goede kwaliteit en denkt goed mee!

Zeer tevreden over de communicatie en de service

Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij spelspul. Ga dit zeker vaker doen. De levering was snel en er werd keurig gecommuniceerd over een artikel dat niet meer aanwezig was. Alleen de dertigzijdige dobbelsteen die ik besteld had was bij levering wit uitgeslagen. Jammer maar niet onoverkomelijk.

Snel, exact en goed divers aanbod

Ruim aanbod van onderdelen, prima snel bestellingssysteem en volgende dag levering. Ideaal

Super service

Van alle losse onderdelen die ik had besteld ontbrak 1 stukje. Heb gelijk gebeld en ze wilden gelijk een nieuwe opsturen. Aangezien ik in de buurt was vroeg ik of ik het missende stukje op kon halen. Geen probleem! Kreeg in de winkel gelijk het missende stuk en heb nog even met de 2 toffe gasten staan praten! Deze shop is zeker een aanrader!

Altijd een prima service en een eerlijke prijs

Spelspul hecht waarde aan service en probeert altijd met je mee te denken als je op zoek bent naar een leuk bordspelletje voor jezelf of voor vrienden. De prijzen zijn eerlijk en je hebt je spellen binnen no time in huis. Ik raad Spelspul van harte aan!

Snel en goed

Alles klopte en werd snel geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Snel en het juiste geleverd.

Duidelijke communicatie. Sneller geleverd dan voorspeld. Het juiste geleverd. Tevreden.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

TOP

Veel materialen niet op voorraad\beschikbaar

De levering is prima verlopen. De materialen zijn netjes geprijst en prima in orde. Helaas zitten er wel heel veel materialen tussen jullie spel en spuloverzicht die niet te bestellen zijn, aangezien ze niet op voorraad zijn of niet beschikbaar. Het lijkt heel een mooi assortiment, maar dat valt dus tegen.

Zeer snelle levering en prettig contact

Door een storing in het systeem heb ik mijn bestelling via de telefoon geplaatst. Ik werdt zeer vriendelijk en snel geholpen, alsof je persoonlijk contact in een winkel had. Levering de volgende dag al. Top!

Very friendly and efficient!

I made a bit of a weird purchase, including many tiny expansions and tokens, and it turns out not all were available. I got contacted and we solved the issues out. They are very professional and the whole purchasing experience ended up being great! Thanks!

Goede prijs, snelle levering!

Goede prijs, snelle levering!

Snel, netjes en correct zoals gebruikelijk

Snel, netjes en correct zoals gebruikelijk

Rien à redire

Produit conforme Envoi et livraison rapide

Goeie kwaliteit, snel bezorgd

Ruim assortiment, prima prijzen en snel bezorgd. Zij hebben soms net wat producten die elders lastig te vinden zijn.

Super snel en vriendelijk

Goed verpakt, snel geleverd and echt vriendelijk als ik een extra spel aan mijn bestelling wilde toevoegen. Prima en ik ga graag weer bestellen :)

Snel geleverd. Super verpakt

De volgende dag al geleverd. Gezien het formaat had het misschien door de brievenbus gepast, maar vanwege de kwetsbaarheid erg goed ingepakt en als gewoon pakket verstuurd.

Vlot geleverd,prima verpakt.

Doen wat ze beloven.

Vlotte verzending, goed verpakt.

Perfect!

Vriendelijk en vlot, wat kan een mens nog meer wensen :)

Geen bijzonderheden, snel geleverd, goed verpakt.

Mooi spel spul en goede service

Voor eigen spelontwikeling - www.riverospel.nl - heeft SpelSpul alles in huis wat ik nodig heb. Het wordt snel geleverd en bij fouten wordt een correcte oplossing gevonden.

Goede service en snelle levering

Er is een ruime keus uit artikelen. Wanneer er iets niet goed geleverd is wordt er snel op gereageerd en een goede oplossing voorgesteld en afgehandeld. Kortom een uitstekende service.

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en het werd snel geleverd. Ik kreeg ook een track and trace, dus wist ik wanneer ik het kon afhalen.

Hoofdstraat 60 D

2678CL De Lier

0702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.