Redelijk

Opzich kwam de bestelling redelijk vlot. Ik had een grote bestelling aan onderdelen. Alles zat in 1 grote zak. Zag er netjes uit. Na hier thuis alles gesorteerd te hebben mis ik in de bestelling 2 straten wit en 1 bootje blauw en 1 bootje bruin. Het gaat maar om 70 cent aan spullen, dus dacht laat maar zitten. Maar baal er eigenlijk toch van dat de setjes niet compleet zijn. Verder wel heel fijn dat zo'n winkel bestaat dat je onderdelen kunt kopen.

Swift and direct

A rare game delivered swiftly. Thanks!

Perfecte service

Eerst werd mijn vraag heel snel en vriendelijk beantwoordt. Vervolgens een bestelling geplaatst die mooi verpakt en in twee dagen met track en trace werd geleverd. Een hele goede service en ook voor een goede prijs.

Langer onderweg dan verwacht

Prima website met zeer uitgebreid gamma. Eerlijke prijzen. Bestellen en betalen gaat vlot. De levering was verzorgd en perfect. Alleen jammer dat het product enkele dagen later werd bezorgd dan wat werd gecommuniceerd bij de bestelling. Track en trace wordt niet aangeboden.

Gewoon Top.

Had een vraag over een product binnen een uur al een duidelijk antwoord terug. Tweede bestelling voor mij en zoals de eerste keer een dag erna goed verpakt binnen. Meer dan tevreden wou dat de Sint ook zo te werk ging als ik mijn schoen zet met mijn verlanglijstje😋

Snelle bezorging, goed aanbod.

Ook wat meer bijzondere (Kickstarter) bordspellen verkrijgbaar. Alles wordt goed verpakt en snel geleverd.

Snelle verzending, doos mooi opgevuld met karton repen. Geen plastic

Spelspul is een van de best gesorteerde spellenshop. Nieuwe spellen zijn heel snel verkrijgbaar.

absolutely perfect

excellent communication, superfast shipment to Romania. Happy yo be your customer.

Snelle levering, goede service

Het bestelde spel was snel geleverd en netjes nieuw. Alles prima dus. Ik zou deze winkel aanbevelen op basis van mijn ervaring.

alles keurig geleverd

keurig geleverd alleen dag te laat

Zeer klantgericht: snel en voordelig!!

Beste Board/card game Internet verkoper van Nederland

Goede duidelijke site met goede service

In eerste instantie niet de complete order ontvangen, maar na aangeven zonder enig probleem of onnodige controle toch het aanvullende deel ontvangen. Geweldige service!

Boven alle verwachting

Ik had nog nooit van spelspul gehoord en de prijs van mijn artikel was dusverre laag dat ik het nogal spannend vond. Knoop doorgehakt, spel besteld en alles stond de volgende dag in perfecte staat voor de deur. Webshoppen zoals het hoort! Jullie zijn een blije klant rijker!

Well packaged, arrived as described. Reasonable price given the international shipping charges

Ordered, received notifications, goods arrived.

Vooral de services vind ik zeer bijzonder !

Veel gekocht bij spelspul er gaat weleens wat fout maar wat wordt het netjes opgelost !! Bedankt ! Verzending , snelheid , verpakking , producten allemaal top

Twee woorden volstaan: Top Service!

Een uitgebreid aanbod en een giga-goede service. Ook voor vragen goed bereikbaar. Ik vind dit de beste nl (online) spellenwinkel.

Fijn bedrijf! Goede service!

Via internet kwam ik toevallig bij Spelspul terecht. Zij hebben een uniek assortiment met veel losse spelonderdelen. Daar was ik speciaal naar op zoek en ik wilde graag een keer een bestelling proberen. Voorraden staan netjes aangegeven en bestellen gaat eenvoudig. Levertijd is prima. Contact met de klantenservice is snel en correct. Enige drempel vormt de bezorgkosten. Dat is best aan de hoge kant als je alleen losse spelonderdelen wilt bestellen.

Zeer goede service

Goede en adequate service. Snelle levering

No-nonsense bezorging

Deze webwinkel geeft voldoende informatie op de website en verzendt op korte termijn. Meer heb je niet nodig voor je maandelijkse dosis nieuwe bordspellen.

Heel handig!

Het is handig dat je alle fiches die je wilt hebben stuk voor stuk kunt uitzoeken.

Onlangs twee maal besteld bij Spelspul.nl en ik heb geen klachten. Integendeel! Alles wordt vlot en goed verpakt geleverd en de klantenservice is ook heel goed. Ik kan deze webshop absoluut aanraden en zal er ook zeker vaker bestellen.

Accuraat, helder, snel

Ik was niet op Spiel, maar aan een vriend had ik gevraagd of hij een bepaald spel zou willen meenemen. Dit spel was echter niet aanwezig, maar Spelspul had hem al wel.

helemaal top!

Prijzen zijn goed, snelle levering, duidelijke email met verzendingsgegevens en alles netjes in een niet al te grote doos verzonden. helemaal top!

Recommended

Everything went smooth. The games arrived fast here in the UK, in a very protective packing.

Hoofdstraat 60 D

2678CL De Lier

0702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.