Leveren wat je beloofd

Netjes alles snel geleverd, prijzen goedkoper dan elders.

Snelle levering en goede kwaliteit

Miste 1 onderdeel van een spel, besteld en snel geleverd. helemaal top

zeer fijne winkel zowel online als ofline

fijne winkel, hebben heel veel spellen. en als ze niet hebben willen ze altijd kijken of ze het voor je kunnen bestelen. verder ook hele fijne mooi fysieke winkel

Heel goede kwaliteit en ook snel geleverd.

Ik kon heel snel vinden wat ik nodig had. Ook heel tevreden met de kwaliteit. Als ik nog speelgerei nodig heb kom ik zeker terug.

Producten snel geleverd. Prima winkel voor bordspellen! Eerder ben ik ook in de fysieke winkel geweest: een enorm assortiment en medewerkers die prima kunnen adviseren.

Helemaal prima

Ten eerste had ik een vraag gesteld over het product wat ik wilde bestellen. Hier kreeg ik duidelijk antwoord op. Daarna het product besteld en de bestelling kwam netjes en snel binnen.

Schnell und zuverlässig

Auf meine Frage bekam ich eine schnelle Antwort. Die Seite von Spelspul lässt sich problemlos auf Englisch umstellen, das bestellen ist also kein Problem. Versand erfolgte sehr schnell. Das Spiel war hervorragend verpackt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne winkel

De fysieke winkel van deze webwinkel zit bij ons in de buurt en we komen er graag. Ze hebben veel spellen; goed en vriendelijk personeel. Aanrader om langs te gaan als je kunt. Ze hebben spellen om te spelen en je kunt er ook wat drinken.

Snel, betrouwbaar en veel spellen

Regelmatig wat besteld en altijd tevreden! De fysieke lokatie is de eerste spellenwinkel in de regio waar we graag (blijven) komen!

Snel en accuraat

Bestelling snel ontvangen. Goed verpakt. Geen enkel probleem.

Compleet

Als je kaarthoesjes zoekt, is dit dé winkel. Snel geleverd, nog nooit problemen gehad

Betrouwbaar, snel en goede producten

Spelspul heeft een van de grootste assortimenten van Nederland en alle spellen en soorten hoesjes kan ik er vinden die ik anders vanuit het buitenland zou moeten laten komen. Super!

Very good seller

A lot of boardgames, very fast shipping. Good communication

Voordelig en snel bezorgd

Voordelig en snel bezorgd

Goeie service

Heel snel geleverd en Zeer duidelijk omschreven

Prima ervaring: goed product, snelle levering

De goedkoopste leverancier, snelste levertijd, prima verpakt en verzonden. Niets dan lof.

Erg goed

Voor het eerst iets besteld. Makkelijk contact via email voor aanvullende vragen. Vlotte levering. Goede kwaliteit

Snelle goede service

Goede deskundige hulp bij aanschaf, mooie winkel met mogelijkheid tot spelen van een spel.

Zoals beloofd

Geleverd snel en zoals beloofd.

Makkelijk besteld en geleverd zoals aangegeven. Prima verwachtingsmanagement door spelspul. Erg blij!!

Supersnelle levering!

Supersnelle levering en niet duur

Niks op aan te merken

Snelle levering, product zoals beschreven. Top dus

Betrouwbaar

Bestelling verliep netjes, bezorging was op tijd. Zeer tevreden

Zeer positief! Een tevreden klant!

2 bordspellen aangeschaft voor competitieve prijzen. Geleverd in een doos die niet 4x te groot was (dat gebeurt vaker wel dan niet..) en levertijd van 1 tot 3 dagen was de volgende ochtend al in huis! Wij bestellen hier zeker nog een keer!

Hoofdstraat 60 D

2678CL De Lier

0702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.