Top ! Goede klantenservice!

Topkwaliteit deurklink.

Prima gegaan en producten echter het retour via dpd (de eerste bestelling bleek niet juist te zijn) was/is niet fijn. Om te retourneren moest ik een retourlabel laten printen. Dat hebben maar een paar verzendingen in limburg dus moest ik met de auto naar een heel ander punt. Super onhandig.

Snel en goed

Goeie website, mooie producten, eerlijke prijzen en snelle levering.

Het mechanisme van de espagnolet was defect bij het betrekken van ons nieuwe huis. Na wat zoeken naar een vervangende espagnolet zag ik de huidige espagnolet bij De oude deurklink. Na mailcontact heeft De oude deurklink kosteloos een vervangend mechanisme opgestuurd. Helemaal top. Dankjulliewel.

Top kwaliteit voor een eerlijke prijs !!!

Ik heb eerst 1 deurklink besteld om te kijken of de kwaliteit wel goed is. Nou, ik kan je zeggen dat de kwaliteit TOP is. Mooie zware materialen, perfect afgewerkt en makkelijk te monteren. Nadat ik mijn deurklink thuis had bevestigd, heb ik de 15 resterende deurklinken besteld (oud herenhuis (1903) met 16 deuren). Ik heb daarbij echter een vergissing gemaakt, maar dat was met 1 belletje opgelost. Zeer vriendelijke en gedegen service!!!

Snelle levering en top deurklinken

We kregen onze deurkrukken snel geleverd. De ton messing getrommelde deurklink was mooier dan op de foto. De deurklink voelt kwalitatief goed aan. We zijn er erg blij mee!

Snelle levering en kwaliteit!

Binnen enkele dagen werd onze bestelling bezorgd. Een doos vol met deurbeslag voor al onze binnendeuren (geveerde klassieke deurklink mat nikkel op schild). Voor ons toilet moest ik ook het slot vervangen om het passend te maken op de deurklink (nieuw slot gelijk mee bestellen), maar ook dat is gelukt. Was alleen vergeten dat er ook een andere slotplaat nodig was, maar die heb ik bij de bouwmarkt gehaald. De deuren zijn na een schilderbeurt + nieuw beslag weer als nieuw en zien er prachtig uit!

ziet er keurig uit

De bestelling werd heel netjes en correct geleverd

Duidelijke website en snel geleverd

Duidelijk bestellen en betalen en snel geleverd.

mooi product

allemaal prima.

Snel, goed

Juiste product netjes verpakt snelle levering

oke

Mooie deurklinken van goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Mooie website met een groot assortiment. Bestellen en de volgende dag in huis. Super.

Prachtige klinken, topservice

Voor ons hele huis nieuwe deurklinken en wc-sloten gekocht. Vanwege deuren waar al veel in geboord en geschroefd was gaven wij de voorkeur aan inbusschroeven voor alle klinken. Deze zaten er niet standaard bij alle klinken bij, maar werden na een berichtje van onze kant snel en kosteloos naar ons opgestuurd. Prachtige deurklinken van hoge kwaliteit hebben na vijf jaar aanmodderen met afhangende klinken en niet sluitende deuren een fantastische upgrade gegeven aan ons huis. Dit hadden we veel eerder moeten doen.

Mooie producten en uitstekende service

Mooie producten en uitstekende service, op een vraag aan het service mailadres kreeg ik binnen minder dan een dag antwoord!

Snelle service en producten van goede kwaliteit, TOP !!

Super mooie klinken

Fijn bedrijf Had al een orde lopen maar wilde er nog wat bijgeleverd hebben op gebeld en alles netjes geregeld

Deurklink zwarte geeft af op deur

Het was redelijk goed te monteren. Schroefjes leken niet van de beste kwaliteit. Ik had zwarte deur klinken besteld deze gaven af op de deur. Poedercoat was beter geweest en robuuster. Ik hoop verder dat de schroefjes niet los gaan zitten in de loop van tijd.

Matig

"Mocht er iets niet goed zijn gegaan met je bestelling, dan gaan wij altijd voor een oplossing" Mijn ervaring is helaas anders. Ik heb een deurklink besteld aan de hand van de afmetingen vermeld op de website. Ik heb deze verkeerd geïnterpreteerd, maar daarentegen vind ik ze ook niet duidelijk weergegeven. De afmetingen die ik nodig had waren blijkbaar helemaal niet vermeld en dit heeft bij mij voor verwarring gezorgd. Na contact te hebben gezocht is er op geen enkele wijze geprobeerd om tot een oplossing te komen.

Mooi product

Espagnolet gekocht zware kwaliteit keurig verpakt en snel verzonden, helemaal top!

Mooi product, goed verpakt en snelle levering

Mooi product, goed verpakt en snelle levering

Snelle levering, mooie spullen

Snelle levering, deurbeslag artikelen zoals omschreven. Wel jammer dat de bevestigingsmaterialen (schroefjes/boutjes) niet net zoals het schild en handvat ook zwart zijn.

Prachtige zwarte industriële wand deur stopper

Zeer mooi, snel gelverd en concurrerend qua prijs

Fijn bedrijf, goed bereikbaar per telefoon. Zending in 3keer verzonden om zo de vaart in het project te houden.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.