Filters

10

Mooie Deurklinken snelle en prettige communicatie

Ja wat kan ik zeggen hele mooie deurklinken welke ook nog heel schappelijk geprijsd zijn. Kwam een dag later aan maar na email snel opgelost. Top bedankt

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn dat het snel is opgelost! Ik zie dat de order net na 18.00 is geplaatst en word dan pas de volgende dag verzonden. Dit is zover ik kan zien de reden dat het een dag later is verzonden.

5

Klinken zien er leuk uit maar niet stevig

De klinken zien er mooi uit. Maar zijn niet stevig. Ze draaien regelmatig los en het gebeurt regelmatig dat er een klink weer uit de deur schiet en je deze weer los in de hand hebt. We hebben al van alles geprobeerd maar zou ze niet weer aanschaffen.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend dat dit zo gebeurd! Heb je al contact met ons opgenomen want vaak is er een eenvoudige oplossing voor. Heeft u de deurklinken gemonteerd met de montage handleidingen van de website? Wat het vaak is is dat de eerste aandraai van de inbus niet stevig genoeg is gegaan. Maar dit kunnen we oplossen. Als u de deurklink weer uit elkaar haalt en de stift van links naar rechts draait. Vervolgens de inbus eerst met de lange kant stevig aandraaien en dan met de korte kant nog een keer de inbus stevig aandraaien. Wat er nu gebeurd is dat de inbus zich set in de stift/klink als dit niet stevig genoeg gebeurd dan kan de stift zich niet persen in de deurklink. Mocht het hiermee niet lukken laat het dan weten dan gaan we verder zoeken naar een oplossing. Zie graag je bericht

10

top

product (wc slot) geleverd zoals omschreven. Levering erg snel.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig

Zeer nette en degelijke deurklinken, leuk verpakt en snelle levering

  • Aanbevelen? Ja
9

Mooie kwaliteit deurklinken, super service

De deurklinken zijn mooi en van zware kwaliteit. De afmeting van de rozetten bleek niet helemaal te kloppen, toen kregen we in overleg kosteloos andere toegestuurd. Top service!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dat is niet goed! Bedankt voor het melden we gaan het direct verwerken!

5

Jammer dat het printwerk zo matig is

Als je het origineel kent zul je niet blij worden van dit product. Tekst op het witte plaatje is beroerd gezet en printkwaliteit kan tegenwoordig een stuk beter. Ken je het origineel niet en heb je geen verstand van typografie dan valt er goed mee te leven.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dit is natuurlijk niet goed! Heb je contact met ons opgenomen om dit op te lossen? Want dit gaan we natuurlijk gewoon oplossen. Zie graag je bericht en zou je direct fotos willen meesturen. 20-07-22; Wij hebben helaas geen reactie van je vernomen. Als we nog iets kunnen doen dan horen we dit graag, zodat we het kunnen oplossen met het plaatje.

6

Ja prima

Deurknop is prima, de schroef die erbij zit is te kort

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dat hebben we nog niet eerder gehoord dat de schroeven te kort waren. Kan je misschien de situatie uitleggen zodat we hier misschien iets van kunnen leren? 20-07-22: We zien graag je bericht zodat we hier van kunnen leren en samen zoeken naar een oplossing.

10

kwaliteit is zoals het eruit ziet op site; keurig snel geleverd

kwaliteit is zoals het eruit ziet op site; keurig snel geleverd

  • Aanbevelen? Ja
10

Snel geleverd en goed kwaliteit!

Snel geleverd en goed kwaliteit!

  • Aanbevelen? Ja
9

prima prijs voor een mooi artikel (toilet slot 'vrij/bezet')

mooi slot, prima verpakt met diverse onderdelen omdat oude deuren em kozijen niet allemaal gelijk zijn

  • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Mooi spul, niet duur. Levering liet iets langer op zich wachten dan op de site gemeld.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dat is vervelend dat het langer is dan verwacht! Ik heb het nagekeken en zie dat de order na 17.00 op vrijdag is verwerkt en dan loopt het net allemaal extra vertraging op omdat het dan pas maandag word verzonden. De GLS komt het helaas pas maandag ophalen. Normaal gesporken zou GLS het dan dinsdag moeten leveren. Helaas door drukte heeft het nog een extra dag vertraging opgelopen. Excuus dat we samen met de vervoerder de verwachting niet hebben gehaald zie ook onderstaande bericht van GLS: Uitgebreide informatie Datum Tijd Land Depot Code Status 13-06-2022 21:52 Nederland Amsterdam 0.0 Pakket ontvangen door GLS 13-06-2022 21:52 Nederland Amsterdam 1.0 Doorgestuurd naar GLS depot 14-06-2022 10:00 Nederland - 85.267 Levering met een dag vertraagd vanwege drukte 14-06-2022 23:46 Nederland Hub Utrecht 2.0 Aangekomen op GLS depot 14-06-2022 23:48 Nederland Hub Utrecht 1.0 Doorgestuurd naar GLS depot 15-06-2022 08:23 Nederland Groningen 2.0 Aangekomen op GLS depot 15-06-2022 08:24 Nederland Groningen 11.0 Onderweg - geladen voor aflevering 15-06-2022 10:32 Nederland Groningen 3.0 Afgeleverd Getekend door:

10

Perfect

Mooie producten voor een mooie prijs. Snel geleverd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima website en volgende dag geleverd volgens afspraak

Prima website en volgende dag geleverd volgens afspraak

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service, prachtige klinken.

Ik bestelde enkele deurklinken bij De Oude Deurklink. De bestelling werd vlot geleverd en was zorgvuldig verpakt. De klinken voldoen volledig aan de verwachting. Ze voelen degelijk en zien er prachtig uit. De montage verliep vlot dankzij hun video op YouTube.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige stevige grepen!

Voor herhaling vatbaar!

  • Aanbevelen? Ja
4

Mooi, maar een drama...

Het zijn mooie zware deurklinken. Punt. De montage was een drama en dat lag niet aan de persoon, hier aan het woord. Er zijn intussen drie partijen, waarvan twee professionals, mee in de weer geweest met telkens het zelfde resultaat... Een set viel niet eens te monteren en na veel gedoe werd een nieuwe toegestuurd. Netjes geregeld. Maar, die was nog niet eens gemonteerd toen een andere deurklink alweer los schoot. Om moedeloos van te worden! Ze zien er leuk uit, maar het is als lopen op eieren. Je kunt de deur maar beter niet open en dicht doen, want er komt een moment dat je met die mooie zware klink los in je handen staat...

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend! Wij verkopen dit type klink heel erg veel en als het loskomt zijn hier vaak 2 oorzaken van of de stift is te kort of de inbus is net niet stevig genoeg aangedraaid. Heeft u de deurklinken gemonteerd met de montage handleidingen van de website? Wat het vaak is is dat de eerste aandraai van de inbus niet stevig genoeg is gegaan. Maar dit kunnen we oplossen. Als u de deurklink weer uit elkaar haalt en de stift van links naar rechts draait. Vervolgens de inbus eerst met de lange kant stevig aandraaien en dan met de korte kant nog een keer de inbus stevig aandraaien. Wat er nu gebeurd is dat de inbus zich set in de stift/klink als dit niet stevig genoeg gebeurd dan kan de stift zich niet persen in de deurklink. Mocht het probleem hier niet mee zijn opgelost dan zien we graag je reactie! 20-07-22: We hebben geen reactie van je ontvangen. Hopelijk is het allemaal gelukt met de tips en de montage handleidingen.

10

Prima

Mooie deurkrukken snel geleverd

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Snel en correct geleverd, mooie producten tegen redelijke prijzen.

  • Aanbevelen? Ja
8

goede service en kwaliteit

goede service en snelle levering en kwaliteit

  • Aanbevelen? Ja
10

prima winkel

Wat ze zeggen doen ze ook.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima leverancier

Mooie artikelen in het assortiment. Uitzoeken en bestellen verliep prima. De informatie over de levering was ook prima. Ook de levering zelf verliep goed.

  • Aanbevelen? Ja
2

It's been 6 days and I still don't have my product.

I ordered the product on Monday. It was shipped on Tuesday. GSL service told me it was going to be delivered on Friday. No one arrived, no 'Niet Thuis Bericht' note was left. On the delivery tracking website, it says:'Delivery failed, will retry next working day', which is not my fault, I was at home the whole day. The next working day is Monday and by that time I will be waiting at least a week before I get the product. On the website, the next working day delivery was promised, but it never happened.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend dat het niet zo snel is gegaan als verwacht! Helaas door de feestdagen is er een vertraging ontstaan omdat de pakketdiensten dan niet rijden. Ik heb het nagekeken en zie het volgende: Bestellingen voor 16.00 op werkdagen worden de volgende werkdag geleverd. De order is geplaatst op zondag om 05-06-2022 18:52:28 Op zondag was het eerste Pinksterdag en maandag 2e Pinksterdag en dan rijden de pakketdiensten niet. Daardoor is het pakket bij ons pas op 7-6-22 opgehaald door de pakketdienst en verzonden. Hierna zien wij de volgende gegevens van GLS: Datum Tijd Land Depot Code Status 08-06-2022 15:56 Nederland Amsterdam 0.0 Pakket ontvangen door GLS 08-06-2022 15:56 Nederland Amsterdam 1.0 Doorgestuurd naar GLS depot 09-06-2022 08:52 Nederland Groningen 2.0 Aangekomen op GLS depot 10-06-2022 08:59 Nederland Groningen 11.0 Onderweg - geladen voor aflevering 10-06-2022 14:08 Nederland Groningen 4.260 Niet afgeleverd - aflevering eerstvolgende werkdag Waarom het 9-6-22 niet is afgeleverd door GLS is mijn een raadsel! Ik ga contact opnemen met GLS waarom het pakket niet is geleverd. Heb je ons hierover ook gemaild of gebeld? Ons excuus voor het ongemak!

3

Matig

Die chat wordt niet beantwoord. Laat je een mail adres achter dan krijg je daar ook reactie op.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dat snap ik en dat hoort natuurlijk ook niet! Ik heb het nagekeken en kan helemaal geen chat terugvinden die niet is beantwoord. Wanneer is de chat gestuurd want ik wil dit uitzoeken hoe dit zo heeft mis kunnen gaan. Zie graag je bericht zodat dit niet nog een keer kan voorkomen. 20-07-22: We zien graag je bericht zodat we het kunnen uitzoeken dat dit niet meer kan voorkomen.

1

Ik heb nog niets ontvangen

Dus ik ben eigenlijk wel teleurgesteld . Hoop mijn zending als nog te ontvangen

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend dat het nog niet binnen is! GLS geeft aan dat het adres niet meer juist is. Heb je al contact met ons opgenomen per chat/mail of telefoon? Als het goed is het je een t en t code per mail ontvangen en daar kom ik het volgende bericht van GLS tegen: Datum Tijd Land Depot Code Status 08-06-2022 15:26 Nederland Amsterdam 0.0 Pakket ontvangen door GLS 08-06-2022 15:26 Nederland Amsterdam 1.0 Doorgestuurd naar GLS depot 09-06-2022 06:47 Nederland Sliedrecht 2.0 Aangekomen op GLS depot 09-06-2022 09:16 Nederland Sliedrecht 11.0 Onderweg - geladen voor aflevering 09-06-2022 15:40 Nederland Sliedrecht 4.1 Niet afgeleverd - adres niet bereikbaar 10-06-2022 08:20 Nederland Sliedrecht 11.0 Onderweg - geladen voor aflevering 10-06-2022 11:23 Nederland Sliedrecht 4.30 Niet afgeleverd - geadresseerde is verhuisd Kan je ons je volledige adres gegevens sturen want dan ga ik nakijken wat er precies mis is gegaan. Zie graag je bericht! 20-07-22: We hebben geen reactie van je ontvangen. Hopelijk is het pakket goed aangekomen!

10

Mooi spullen, snel en netjes verpakt

Mooie spullen op een overzichtelijke site. Snel verzonden en in huis.

  • Aanbevelen? Ja

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd