Laden reviews...
96 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten vermelden vaak snelle levering en duidelijke productinformatie. De meerderheid noemt kwaliteit goed en betaalbare prijzen. Enkele reviews melden problemen met retourneren of af en toe vertragingen, maar de algemene indruk blijft positief. De winkel wordt geprezen om betrouwbare service en behulpzaamheid.
Via de webshop de deurklinken besteld die we graag wilden hebben. Deze werden de volgende dag al geleverd. We gingen meteen aan de slag om ze te plaatsen. Helaas bleken de stiften te kort. Via de mail dit aangegeven. Diezelfde dag was er contact en werden er langere stiften opgestuurd. Wij zijn tevreden over de kwaliteit van het deurbeslag en de wijze waarop we geholpen zijn.
13 August 2026
Lia
Zeist
Snelle verzending en goede service
13 August 2026
Jim
Zaanstad
Mooie producten en zeer snelle levering.
10 August 2026
Hans
Arnhem
Ik heb inmiddels meerdere aankopen gedaan. Mooi assortiment, zeer snelle levering.
8 August 2026
Jeannette
De Bilt
Op de site een klink besteld die voorradig was, echter na 2 weken niet ontvangen. Na een telefoontje bleek dat deze toch nog niet op voorraad was en dat dit inmiddels ook op de site te zien zou zijn. De schatting was 4 tot 5 weken levertijd. Even later ontving ik een email waarbij de levertijd nog 2 weken zou zijn waarop ik heb aangegeven de bestelling te willen annuleren. Inmiddels dezelfde klink bij de concurrent gekocht die er wel in 1 dag was, kwam plots ook de klink binnen die niet voorradig zou zijn. Nu dus klinken teveel en hoge retour kosten.
7 August 2026
F
Hoi Falco,
Het klopt inderdaad dat een van de versies de niet geveerde versie van deze klink niet op voorraad was enkele weken. Dit heeft als het goed is onder de prijs gestaan bij het bestellen. Mocht dit niet duidelijk zijn geweest dan ons excuus hiervoor! Deze klink produceren we zelf en is nergens anders te koop. Het unieke aan onze geveerde klink is dat deze altijd mooi recht staat en je deze nooit los kan trekken.
De producten (deurkrukken en vrij/ bezet rozetten)zijn mooi zoals afgebeeld op de website. De producten waren goed verpakt en werden snel geleverd. Ook kreeg ik nog een aparte e-mail met duidelijke uitleg voor als er eventueel iets retour moet. Goede service.
7 August 2026
Linda
Amersfoirt
Gewoon goed en merkte
4 August 2026
Gert
Hilversum
Besteld op 5-7, daarn geen communicatie. Pas na reminder van mij werden de deurklinken op 27-7 geleverd. Ik kreeg de indruk dat de bestelling was vergeten. Bij bestelling staat wordt zeer binnenkort verzonden
3 August 2026
André
Beuningen
Bedankt nog voor de bestelling!
Het klopt inderdaad dat deze order later is verzonden.
Deze klink heeft kort een langere levertijd gehad en actuele levertijden staan bij het bestellen onder de prijs vermeld. We vinden het heel vervelend dat dit niet duidelijk is geweest ons excuus hiervoor!
We leren graag van een review hoe had je graag gewild dat we dit duidelijker hadden kunnen vermelden? Zie graag je tips / advies
Alle spullen die we besteld hadden waren super snel in huis. De deurklinken zijn van zeer goede kwaliteit. Heel erg blij met deze mooie afwerking van onze deuren.
3 August 2026
Jeffrey
Leiderdorp
Goede kwaliteit en service
2 August 2026
Daniel
Vaassen
Op de website wordt bij producten specifiek gekozen tussen verschillende levertijden (zoals 1-2 dagen, 1-2 weken of 3-4 weken). Ik heb mijn bestelling geplaatst omdat er expliciet "1-2 weken" stond vermeld. Als er 3-4 weken had gestaan, had ik hier nooit besteld. Na drie weken wachten bleek de bestelling nog steeds niet verzonden te zijn. Bij navraag bleek het product niet eens op voorraad te zijn en kon de klantenservice geen enkele concrete leverdatum noemen (alleen vage beloftes zoals "einde van het week"). In plaats van excuses of een passende oplossing te bieden bij deze vertraging, reageerde de klantenservice uiterst onprofessioneel en onverschillig met de boodschap dat "de levertijd slechts verwacht is" en dat ik de bestelling maar moest annuleren als het me niet beviel. Geen enkele compensatie of servicegerichtheid. Ik heb de bestelling inmiddels geannuleerd. Dit bedrijf lokt consumenten met snelle levertijden die ze niet kunnen waarmaken om zo verkopen binnen te halen, en verschuilt zich achteraf achter de algemene voorwaarden. Absoluut geen aanrader.
14 July 2026
Maria
Amsterdam
Je hebt helemaal gelijk we hebben de levertijd inderdaad niet gehaald. Als een product is uitverkocht doen wij altijd ons uiterste best alles zo snel mogelijk te kunnen leveren. De levertijden onder de prijs worden bijna altijd gehaald maar heel soms niet. Wij krijgen deze levertijden door van de leverancier en moeten hier ook op vertrouwen. Dit is echt overmacht geweest en ons excuus hiervoor! Ik zie dat de order is geannulleerd en het bedrag is retour betaald. Hopelijk heb je inmiddels een mooie andere set deurklinken gekocht.
De producten zien er mooi uit en daarvoor hebben we er voor gekozen. Maar in de praktijk zijn de deurklinken erg onhandig. In een ouder huis zijn de deuren nooit helemaal recht en moet je soms dus aan de deurklink trekken om de deur geheel te sluiten. Helaas trek je dan vaak de deurklink eruit. Deze is qua afmetingen onhandig, want de stift die erin zit is aan de korte kant en dan kun je hem niet aan beide kanten goed vastzetten. We hebben zelfs dunne deuren van 40mm dik. Dus als je deur dikker is, werkt het sowieso niet. Als je dan de deur opnieuw vast wil zetten, kun je alleen bij de in bus als je het afdekplaat volledig verwijdert. Dit is best een klus want dan moet je vier schroefjes helemaal los losmaken. Dit is iets wat we in hele huis al erg vaak hebben gedaan en wat ontzettend irriteert.
11 July 2026
Joost
Dongen
Dit is vervelend om te lezen en we hebben hier een oplossing voor! Juist voor dit soort situaties is een geveerde klink bedacht. Deze klink kan je nooit lostrekken/ Staat altijd recht en is geschikt voor dunne deuren. Als ik je hier verder over kan adviseren horen wij het graag
De uitlijning van de geveerde variant is niet zo goed. Als je de deurklink recht wilt hebben staat het schildje scheef en andersom. Product verder is wel mooi en stevig. Reageren goed op telefoon en vragen en dachten mee dus als club van harte aanbevolen.
6 July 2026
Bert-Jan
Woudenberg
Dat is niet goed! Hopelijk is het nu naar tevredenheid opgelost en heb je een mooie set klinken op je deuren.
Snelle levering, artikelen zoals op site
Monique
IJmuiden
Alles prima.
Alex
Amsterdam
Mooi en goedkope deurklink en snel geleverd.
Robert
Wedde
Gister besteld, vandaag geleverd. Blij met de producten.
2 July 2026
Goei klinken
1 July 2026
Erik
Dongen
besteld en een paar dagen later ontvangen, prima
8 June 2026
Helaas dit product was niet op voorraad en had een levertijd van 4 dagen.
Hopelijk was dit duidelijk bij het bestellen door de vermelding van de levertijd onder de prijs?
Een tip: bij het leveren van een product laten weten dat je montage instructie moet volgen en verwijzen naar jullie mooie website. Dat heeft mijn aannemer niet gedaan en hebben we veel gedoe mee gehad. Gelukkig een zeer kundige en vriendelijke klantenservice medewerker aan de lijn gehad die ons over de instructie heeft verteld en aangeboden om via beeldbellen te helpen. Top ervaring!
8 June 2026
Ela
Bedankt voor de tip!
Bij het bestellen ontvang je een bevestigings email met daarin de tips en instructie linkjes zodat je deze alvast kan doorlezen of kan doorsturen. We zullen kijken of we dit op een of andere manier extra kunnen vermelden.
Prima prijs/kwaliteit verhouding
7 June 2026
Martin
Wanneperveen
Het product werd geleverd zoals omschreven op de site. Alleen een opmerking het was een klinken van 6mm en 8 cm lang dat kwam in een doos die 100x groter was terwijl het ook in een bubbeltjes envelop kon die zo door de brievenbus had gekund. Zonde van de verspilling en verzendkosten.
3 June 2026
Arco
Alkmaar
Goede tip! Alleen gaan bubbelfolie enveloppen vaak defect op de loopband bij PostNL met dit artikel erin. Daarom hebben we gekozen om het met een grotere kartonnen envelop te versturen.
Er was een kleine beschadiging op het product, er werd meteen een nieuw onderdeel toegestuurd!
2 June 2026
Fenna
Alkmaar
Mooi en goed product als altijd van deze leverancier Wel lange levertijd, moest er 3 weken op wachten..
2 June 2026
Johanna
Nieuwe Niedorp
Dit klopt inderdaad dit artikel had een langere levertijd.
Dit heeft onder de prijs gestaan bij het artikel, hopelijk was dit vooraf gezien en niet achteraf dat zou vervelend zijn als je erop zit te wachten
Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.
Plantageweg 11 B
3833AZ Leusden