Beste

De Beste Dank je well

Tevreden duidelijke handleiding mooi product

Goede kwaliteit en snelle levering

Mat zwarte klinken passen perfect bij ons jaren dertig huis. Goede kwaliteit en met zorg verpakt.

S middags besteld volgende dag in huis. Keurig verpakt.en de doosjes waren onderling super leuk ingepakt. Wij komen zeker terug. Bedankt

Heel goed.

Keurig verpakt mooi materiaal. Top

Mooi

Goede kwaliteit en voor een mooie prijs Erg blij mee en een fantastische uitstraling van de jaren 20 en 30

Snelle levering , goed product tegen redelijke prijs

Goed en vriendelijk geholpen / net beslag geleverd en lekker snel

Erg tevreden met de deurklinken

Leuk dat alles in-house wordt geproduceerd.

Prima mooie producten

Mooie producten van een goede kwaliteit. Er is aandacht voor details en dat maakt de producten speciaal.

Mooie, ambachtelijke producten. Perfecte service.

Zie onder

Levering correct binnen 24 uur. Knoppen zijn zwaar en van goede kwaliteit.

Goede service, snel in huis

Fijn contact en ondersteunende service bij vragen, daarnaast waren de producten al binnen 24 uur aan huis. Kleine instructie in het pakketje had ideaal geweest, uiteindelijk zelf uitgevogeld hoe alles in elkaar stak. Kostte iets meer tijd.

Mooi deurbeslag en supersnelle levering tegen een leuke en betaalbare prijs.

Super fijn!

We twijfelde tussen twee verschillende klinken, even gemaild om advies en meteen kregen we antwoord! Besteld en binnen een paar dagen in huis!

Kwaliteit

Heldere communicatie, goede kwaliteit materialen en een snelle levertijd!

Ben prima geholpen

Het op zetten kost meer tijd dan het bestellen😅

Heel goed.

Snelle service. Prima en mooi artikel.

Super tevreden

Supermooie deurklinken gekocht voor onze nieuwe woonboerderij. Goede kwaliteit voor een lage prijs. Ook het zwarte handvat is erg mooi. Overal rond gekeken maar alles veel duurder of voor deze prijs slechte kwaliteit bij de doorsnee bouwmarkt. Het wc slotje is 🤩. Kortom heel blij met onze aankoop. Snelle levering binnen 1 dag.

Zeer goede ervaring

De artikelen zijn snel bezorgd, en zijn van mooie/goede kwaliteit. Ben er superblij mee

Snelle levering en mooie producten erg blij mee

Snelle levering en mooie producten. Past perfect in onze jaren 30 woning. We zijn er erg blij mee.

Snelle levering ,keurig ingepakt en zeer goede kwaliteit.

Prettige ervaring, zal hier zeker nog bestellen. Goede prijs, kwaliteit verhouding.

Mooi product en snelle levering

Wij waren opzoek naar een mooie en kwalitatieve goede deurklink voor niet al teveel geld. Dit bedrijf via internet gevonden. Het product voldoet aan onze verwachting. Bedankt!

Ruim assortiment, snelle levering

Rozetten voor ons jaren 30 huis gekocht. Goede kwaliteit, snelle levering!

Snelle levering. Producten zoals op de website te zien zijn. Goed maeriaal.

mooie spullen, nette prijs en een snelle levering

mooie spullen, nette prijs en een snelle levering.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.