Goede kwaliteit voor prettige prijs

Prijs is goed en de kwaliteit is uitstekend. Hele prettige combinatie

Prijs/kwaliteit verhouding onvoldoende

5 klinken gekocht. De stift bleek te kort voor binnendeuren van normale dikte. Extra bijbesteld tegen extra kosten. Klinken zitten er nu een paar weken op. Moet iedere dag het handvat aandraaien omdat ie los zit. Spijt van de aankoop, voor ruim 120 euro verwacht ik meer. Bovendien heb ik ze op mijn deuren geschroefd waardoor vervangen voor andere eigenlijk niet zonder lelijke beschadigingen kan. Service was overigens wel goed.

Super snelle levering en goede service!

Product voldoet aan verwachtingen.

Duidelijke website. Volgende dag in huis

In korte tijd 2x bestelling gedaan via duidelijke website. Volgende dag goederen in huis. Uitleg via website.

Mooi product. Prima. Snel!

Voldoet perfect aan de verwachting. Retro WC / Badkamer sloten in jaren 30 stijl. Draaiknop vrij-bezet mat zwart. Groet, Mulder

Snelle correcte levering. Mooie klinken, enigste kleine puntje ik zou schroefjes met een kruiskopje prettiger vinden.

Prachtige spullen

Wat een mooie spullen hebben zij en ook nog voor een vriendelijke prijs! Snel geleverd, in goede verpakking en erg vriendelijk contact met dit bedrijf. Kortom een erg goede ervaring met dit bedrijf. Ik zou het aan iedereen aanraden.

Hoewel nog niet geplaatst is de levering prima verlopen en zien de artikelen er erg mooi uit

Mooi materiasl, compleet nmet bevestiging . Moet nog wel geplaatst worden, we zijn nog aan het verbouwen

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Zeer tevreden!

Prim

Snelle levertijd, mooi deurbeslag. Voldoet aan de verwachting vanaf de site.

Kopen bij “De oude deurklink” is een verrassende ervaring

Wat een leuk bedrijf! Dat was mijn eerste indruk toen ik op de site van “De oude deurklink” terecht kwam. Mooie producten voor een nette prijs en ook een persoonlijke noot van de eigenaar ontbreekt niet. De producten werden ook nog eens geleverd in een leuk versierde verpakking en voldeden aan mijn verwachtingen. Degelijke kwaliteit en netjes afgewerkt. Kleine opmerking heb ik wel, want de deurklinken beschikken niet over een eigen veer waardoor de slotveer zelf de klink omhoog moet houden. En aangezien die na 90 jaar wel wat minder worden moet ik toch hier en daar een loopslot vervangen. Voor de prijs had ik het niet gelaten en uit de tekening had ik het ook wel op kunnen maken, maar een kleine kanttekening is misschien nog wel handig. 😉

Zoals het moet zijn en supersnel geleverd

Hetgeen wat ik besteld heb is netjes en snel geleverd, kan er niet meer van maken dan TOP!

Super goede website

Goede service en ,heel goed verpakt, mooie artikelen, een aanrader

Super winkel

Heb de deurstoppers hier besteld en ben er helemaal blij mee. Staat echt super tof. Er komt nog een verbouwing aan en ga dan zeker weer bij jullie bestellen. 🤗

Mooi product en snelle levering!

Ik heb voor alle deuren nieuwe deurklinken besteld. En voor de wc een mooi nieuw slot. Ik ben er super blij mee! Ziet er prachtig uit!

Prachtig deurbeslag

Heel blij met ons nieuwe zwarte deurbeslag. De kwaliteit is zwaar en heel mooi. Het staat ook prachtig op onze zwarte deuren.

snelle service

mooie deurklinken ontvangen, leuk verpakt

Helemaal blij

Ik had jullie adres via mijn broer gekregen die ook al zo goed geslaagd was. Na de bestelling kregen we het pakketje binnen en alles wat heel netjes ingepakt. Na uitpakken alles gemonteerd (top) Kom je er niet uit dan kun je alles op de site terug lezen. Wij zijn dus helemaal blij en ik heb gelijk reclame gemaakt ;-) mijn schoonzus gaat ook bestellen bij jullie. ga zo door groetje L Kaandorp

Goede ervaring, snel geleverd, goede kwaliteit en keurig verpakt!

vlot en goed bereikbaar

Er werd vlot geleverd en artikel zag er kwalitatief degelijk uit. Helaas retour moeten sturen vanwege kleurverschil met eigen klinken. Wordt snel gereageerd op vragen. Ook volledig en vlot terugbetaald!

Precies wat we zochten

Mooie producten en ook fijn dat je 's avonds snel even kan chatten met Arjan over de mooiste combinaties voor deurbeslag en dergelijke.

Goede service, snelle levering.

Goede service, snelle levering.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering

mooie producten maar kwaliteit kan beter

sommige deurklinken zijn te dik gepoedercoat waardoor de rozetten er niet overheen gaan. dit moet iets worden geschuurd. ook gaan de deurklinken soms los. na een aantal weken gebruik komt er wat speling op en zitten ze wat los. ook hebben we onlangs de sloten besteld voor wc en badkamer. deze zijn niet allemaal goed te combineren (het kan wel maar ze zijn dan iets anders van maat) het slot met vrij/bezet is dan groter dan de rozet van de deurklink. verder ziet het er wel oké uit.

Zeer snelle levering

Binnen 24 uur de producten in huis.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.