komt afspraken na

tweede zending op tijd geleverd

Erg mooi

Mooie deurklinken. Precies zoals op de foto. Was erg leuk ingepakt. Blij mee

Mooie kwaliteit, snelle levering!

Super snelle levering! Wij hebben gekozen voor de matte variant deurklinken. Je voelt de kwaliteit! Super blij dat we gekozen hebben voor de oude deurklink. Echt de look van vroeger maar dan in een nieuw jasje. Helemaal te gek in ons jaren 30 huis!

Snelle goede service

Snelle goede service. Duidelijk dat de bestelling gelukt en onderweg is.

op zoek naar retro deurklinken en via google bij de oude deurklink terecht gekomen.

Supersnelle levering!

Goed kwaliteit, goede installatie toelichting

Snelle levering, goede service

Bij de oude deurklink een setje deurklinken besteld, kreeg een ander stel dan ik besteld had. Een mailtje naar het bedrijf, en alles werd keurig opgelost.

Had besteld, was niet na 1 dag. Mailde en kreeg gelijk een mail terug dat ze nog op een artikel wachten en het dan zouden opsturen. Zoals beloofd kreeg ik het snel thuis gestuurd.Het ziet er allemaal mooi uit en voelt ook zwaar, denk van goede kwaliteit.

Mooi materiaal, mooie uitstraling

Goede service en levering. We zijn erg tevreden over onze nieuwe deurklinken.

Prachtig product - mooi verpakt.

Mooie #deurklinken voor onze jaren 30 woning. Bij het openen van de doos valt meteen de verpakking op. Zwarte doosjes met een strik van henneptouw. Mooi als je in deze concurrerende markt het verschil kan maken. Note: Bij een bekende kwam ik afgelopen Zaterdag een vergelijkbare deurklink tegen. Hierbij hing het rozet los. Ik vroeg hem hoe dit kwam. Hij gaf aan dat bij de vierkante rozetten de schroefjes tegen het slot aankomen, en dat je hierdoor te weinig 'vlees' hebt om in te schroeven. Waarschijnlijk ga ik hem naast schroeven ook nog vastkitten. Hebben jullie tips?

Top materiaal en netjes geleverd!

Materiaal van kwaliteit, zeer netjes ingepakt. Alles zoals verwacht. Snel geleverd ook. Zeker een aanrader!

Behulpzaam, kleinschalig, pure productie

Snelle levering, prachtige producten.

Goede service en mooie producten!

Materialen voelen stevig en kwalitatief, authentiek design. De bestelde producten voldoen volledig aan onze verwachting! Ben je op zoek naar mooi en betaalbaar authentiek deurbeslag (in modern jasje) dan kun je hier zeker slagen!

Mooi, maar soms niet compleet

Erg mooi materiaal, leuk verpakt ook. Jammer (vooral voor De oude deurklink) dat er 2x iets niet compleet was. Zodra ik daarover een mailtje stuurde kreeg ik meteen de aanvulling toegestuurd. Misschien de doosjes eerst even nakijken voordat ze opgestuurd worden.

spullen netjes en op tijd geleverd

artikelen zijn zoals omschreven, op tijd geleverd, en zeer leuk verpakt!

Ondanks het feit dat er verkeerde spullen geleverd waren is dit direct en accuraat opgelost en kreeg direct de juiste alsnog geleverd.

Snel en correct. Een aanrader!

Je kan zien dat het pakket met zorg is samengesteld. Levering snel en correct!

Goede levering, mooie spullen

Echt heel mooi afgewerkt

Keurige en snelle levering

Kwaliteit deurklinken exact zoals men zegt, Kwaliteitief perfect en uniek !

Snelle levering / mooi product.

Snelle levering/ mooi product.

Mooie deurklinken, goede service

Deurklinken zijn solide. schroefdop aan het einde wel goed vastdraaien anders zit deze snel los. bij ons mistten er inbusschroeven. contact hierover verliep soepel en werden snel nagestuurd.

Erg goed

Mooi product zijn er blij mee

Duidelijk, snel en proffesioneel

Duidelijke site met ruime keuze. Product voldoet aan mijn verwachtingen. Keurige levering.

Snelle en prima levering.

Mooie spullen

Om mijn huis wat mooier te maken kocht ik wat hang en sluitwerk hier. Mooi spul!

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.