fantastisch !!

Ik had ergens anders klinken besteld maar vond jullie website en zag hier dezelfde aan een lagere prijs en in het zwart (wat beter bij onze fermette deuren pastte) dus mijn bestelling geplaatst (de andere geannuleerd!) en onze deurklinken waren de volgende dag reeds hier. zeer mooie klinken met het ganse set erbij om alles mooi af te kunnen werken (ook heel leuk verpakt !!). Ik ben alvast fan voor jullie en als ik nog deurbeslag nodig heb, bestel ik weer bij jullie ;-)

Snel en uiterst correct!

Na een snelle levering bleek er een kleinigheid te missen. Dit werd na excuses snel en adequaat afgehandeld. Vriendelijk geholpen en mooie producten

uitstekend

zeer goed kontakt en aflevering

Prachtig materiaal

Prachtig materiaal, snelle levering en een nette prijs

Mooi producten voor mooie prijs! En snelle levering

Prachtige deurklinken ‘s avonds besteld en dag er na al in huis. Top

Mooie producten, voor een goede prijs

Leveren altijd optijd, 1 keer niet maar door mijn positieve ervaringen was dit totaal geen probleem. Mooie producten, voor een goede prijs. Kwaliteit is super. Heel fijn bedrijf. Na overleg mocht ik zelfs een deurklink terug sturen Waarvan de 30 dagen al verstreken waren.

Goede kwaliteit deurklinken

Hele mooie deurklinken van goede kwaliteit. Wij zijn tevreden en op alle deuren op de benedenverdieping komen dezelfde matzwarte deurklinken.

top

snel en mooie kwaliteit!

Snelle levering van mooie producten van hoogwaardige kwaliteit.

Aanrader !

19.00 besteld en de volgende dag al om 11.00 in huis. Compleet geleverd en alles keurig via de mail en / of app gecommuniceerd. Top geregeld !

Op tijd geleverd in mooie verpakking

Klinken zien er goed uit. Schroeven zijn zeer moeilijk te plaatsen. Waarom geen kruiskop schroeven. Ik begrijp wel dat gewone schroeven authentieker zijn maar ze zijn zo klein dat je dat alleen ziet met je neus bovenop de klinken. De gewone schroeven zijn bijna niet in een mdf deur te draaien en je schiet regelmatig uit met de schroevendraaier wat niet ten goede komt van de zwarte lak. Ook het inbus schroefje is veel te klein.

TOP

Verschillende vragen alle beantwoord niets was teveel super service. En een mooie kwaliteit/prijsverhouding. Ik kan de oude deurklink alleen maar aanbevelen een oprechte eerlijke ondernemer. Dan hiervoor.

super

Mooie collectie en supersnel verzonden

Zeer mooie en degelijke producten voor een goede prijs!

Mooie producten, goede kwaliteit, snelle levering.

What jou see, is what you get.

De producten die ik heb besteld zien er precies uit zo als deze z i jn afgebeeld op de site. Het ziet er mooi uit.

Geweldig !

Geweldig advies, geweldige producten ! Geweldig verpakt !

TOP

De levering was echt super snel! De volgende dag geleverd!

Snel en goed

De deurklinken waren snel binnen gekomen. Viel meteen op dat ze netjes waren ingepakt. De deurklinken zelf zagen er netjes uit en het zelfde als op het plaatje. Ben er echt heel blij mee. We hebben zelf een huis vanuit 1907. En deze deurklink past er helemaal perfect bij!!

Mooie en goede producten voor een betaalbare prijs.

Prima service, mooie degelijke producten. Bij enkel vragen contact opgenomen met Arjan. Vriendelijk, denkt mee en snel geregeld (retour, nieuw etc.). Top. Ga op deze wijze door.

Mooi product, snelle levering

Snel en goed!

Snel geleverd en niet duur. Goede spullen

betrokken, meedenkend en goede service

Zeer goede service en Arjan reageert snel en denkt op een prettige wijze mee. Onze deurklinken hadden speling op de binnensloten, waardoor wij niet tevreden waren. Arjan heeft uitgebreid meegedacht over oplossingen. Uiteindelijk besloten om de deurklinken terug te sturen en dit was geen probleem, ondanks dat de orginele verpakkingen weggegooid waren. Zeer tevreden over de service!

Erg snelle levering en vriendelijk personeel

Mooie stoere zwarte deurklinken besteld,was bij de buren geleverd wat ik niet wist,erg netjes en snel oplost .

Duidelijke webshop, mooie artikelen, betaalbaar en levering vlot.

Prima webshop

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.