Snel geleverd.

Snel geleverd en mooie deurklinken

Goede prijzen en snelle levering

In vergelijking met andere aanbieders een stuk goedkoper.

Zeer goed.

Snelle en correcte levering. Kwalitatief super producten.

Snelle levering, mooi verpakt, mooie deurklinken

Snelle levering, mooi verpakt, mooie deurklinken

nog niet geïnstalleerd maar zien er goed uit

Ik merkte bij de test op een andere deur dat de imbus schroefjes wat te lang zijn waardoor de rozet er niet overheen schuift. Even kijken of dit ook zo is bij definitief aanbrengen van de klinken

Prima bedrijf

De producten die op voorraad zijn waren snel in huis. Van de producten die niet op voorraad waren werd ik netjes op de hoogte gehouwen van hoe of wat. Alleen de omschrijving dat het ook op de buitendeuren pas. Zo denk ik nog beter kunnen want het past niet als er een cilinderslot in zit. Dus voor onze 5 buiten deuren. Moet ik toch op zoek naar wat anders wat ik erg jammer vind. Aangezien 4 van die buiten deuren balkon deuren zijn.

vlotte service, mooie producten

naast de mooie bestelling waardeerde ik ook de kruidnootjes met gedicht enorm

Super service, snelle reacties.

Ouderwetse service voor nostalgische materialen.

Prima website, snelle levering, heldere communicatie. Goed product.

Mooie deurklinken

Op de foto krijg je de indruk dat de deurklinken groter zijn en alle andere onderdelen ook. Misschien is hier nog iets aan te doen??

goede uitleg op de website en mooie producten

goede uitleg op de website en mooie producten

Wij zijn erg tevreden. We hadden zelf iets verkeerd gemonteerd (wc slot, vrij/bezet) waardoor het plaatje beschadigd was maar na contact met Arjan, kregen we zonder problemen en gratis een nieuw plaatje toegestuurd. Top!

Prima kwaliteit en goede service.

Mooie deurklinken. De levering was iets vertraagd maar daar werd keurig over gecommuniceerd.

Met sinterklaas een leuke attentie bij gesloten

Snel en mooie producten

Snelle levering, mooie kwalitatieve producten.

Mooie producten

Snelle levering, super mooie deurklinken en zag dus ook oyde stopcontacten, zouden mooi in ons oud pand passen uit 1903, en leuk het zakje pepernoten!!!

goede service en snelle afhandeling

na eerst een chat met het bedrijf te hebben gehad, heb ik besteld en binnen 2 dagen was het geleverd en in goede staat. THX

Goede service en afspraken nagekomen.

Goede en correcte samenwerking met een attentie die we konden smaken. Vriendelijke groeten.

Correct

Ik heb geweldig mooie klinken besteld. Ze voldeden geheel aan mijn verwachting. Stijlvol verpakt, nét even anders. Mijn bestelling was niet compleet bij de eerste zending. Dit was netjes aangegeven op de pakbon in het pakket. De nalevering heeft even op zich laten maar ik werd op de hoogte gehouden van de status, dus vond dat geen probleem.

Zeer snelle levering.

zeer snelle levering.

Goede beoordeling omdat alles verloopt zoals afgesproken. Snelle levering van goede producten

snelle en correcte levering van iedere bestelling

door verschillende omstandigheden moesten er onderdelen retour,of aangepast worden,retourlabels voor gratis terugzending werden snel verstuurd en het bedrag van retour gestuurde goederen stond paar dagen later al op mijn rekening,kortom uitstekende service

Snelle levering , mooie deurklinken.

Snelle levering . Duidelijke website. Mooie deurklinken besteld. Erg blij mee.

Klant gericht

Vriendelijke en meedenkende organisatie.

Prima reactie op vragen en snelle levering

Snelle en vriendelijke reactie op mijn vragen via de chat en snelle en correcte levering

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.