Helemaal goed

Snelle levering en ik ben erg blij met product

Perfect!

Mooie kwaliteit, snel verzonden, dus helemaal tevreden!

Goede service en snelle levering

Goede service, snel en vriendelijk in contact en goede kwaliteit voor een goede prijs.

Sneller kan haast niet !

Ik had helaas de verkeerde maat besteld en er ontbrak iets, het ontbrekende artikel en nieuwe artikel waren er de volgende dag gelijk al. Het bedrag van de retour gestuurde artikelen stond < 2 dagen op mijn rekening.

Mooie spullen en top service!

Voor als je mooie knoppen of deurklinken zoekt is dit een geweldige webshop. Snelle en goede service. Prima contact.

Vandaag besteld morgen geleverd. Prima verpakt.

Fijn contact, mooie spullen, snel geleverd!

Fijn contact, mooie spullen, snel geleverd!

Verbluffend mooi en kwalitatief goed.

Voorzichtig enkele stuks besteld. Hadden er wel een goed gevoel over, maar toch eerst even zien. Verbluffend mooi en kwalitatief goede deurklinken en deurgrepen. Mooie uitstraling wat de geverfde oude stijl deuren afmaakt. Snel voor alle deuren besteld. Gunstige prijs.

Goed product, snel verzonden en persoonlijke reactie.

Fijn dat er ook persoonlijk wordt gereageerd via de mail ipv volledig geautomatiseerde email antwoorden.

Zeer snelle correcte afhandeling.

Duidelijke web-site met een zeer snelle levering

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Had wat problemen maar die zijn super opgelost

Ik heb klinken besteld voor mijn hele woning. Krukken liepen steeds los, Arjan heeft die super opgelost door kosteloos nieuwe onderdelen op te sturen. Goed geregeld dus.

Snelle service, mooie producten!

Mooie klinken en sloten van bakkeliet, tegen scherpe prijzen!

Vrijdagmiddag laat deurklinken besteld, gebruiksvriendelijke site die je beleefd wijst op eventuele gemiste velden. Zaterdag werd inderdaad alles geleverd. Keurig doosje ontvangen met mooie stevige deurklinken Had deze deurklinken al in ander deel huis maar deze zijn aanmerkelijk mooier en steviger! Blij mee!!

Leuke producten en hele vlotte levering!

Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend al geleverd!

Degelijke klinken

Ik ben erg tevreden met de klinken in jaren 30 stijl. De website spreekt ook erg aan, komt professioneel en kleinschalig over, leuk!

Mooi

Zeer mooi deurbeslag

Snelle perfecte service! Mooie producten.

Fijn bedrijf met mooie producten

Goede service en kwalitatieve producten

Keurige service, snel geleverd

Goed ennsnel, vragen worden goed beantwoord, niet duur

Prima levering

Prima prijs!!

Mooie spullen

Alles ziet er geweldig uit!! Goede service.

Super mooie zware kwaliteit

Snel geleverd in een prachtige verpakking. Super mooie zware kwaliteit. En tevens een prachtige prijs. Echt een aanrader

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Netjes verpakt, snel geleverd en goede kwaliteit.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.