Mooie deurklinken

Snelle levering, goed verpakt

Prima spullen, goede service

👍

Snelle levering en mooi materiaal

Ik ben erg blij met het vrij/bezet slot voor op de wc deur. De deur komt uit een jaren 30 woning en er zat al een vrij/bezet slot op maar deze was vaak overgeschilderd. De nieuwe van de oude deurklink past er precies op en is van mooi materiaal. Zeer aan te bevelen.

Mooie materialen

Besteld en zeer snel geleverd.

Top service en producten

Snel, accuraat en prachtige producten

Uitstekende service en kwaliteit!

Mooi eerlijk bedrijf met persoonlijke service en hoge kwaliteit. Arjan heeft me heel fijn geadviseerd en de geleverde klinken zijn prachtig en van hoge kwaliteit (en kunnen zelfs buiten gebruikt worden). Als ik in de toekomst weer jaren 30 spullen nodig heb, bestel ik zeker weer hier!

Tevreden over product en levering

Tevreden over product en levering

zeer goede service, mooie producten

Arjan was zeer behulpzaam in het leveren van iets wat nog niet op zijn site stond. Per ongeluk werd een verkeerde kleur geleverd. Dit kon zondermeer retour (met per email toegestuurde, gefrankeerde pakbon) en ik kreeg mijn geld netjes terug.

Top geregeld

Prima voor elkaar

Prachtig materiaal!

Prachtige deurklinken, super geleverd allemaal!

Goede producten alles werkt voor waar het voor bedoeld is opend beter dan de oude krukken

Mooie kwaliteit voor goede prijs!

In de avond besteld, volgende ochtend in huis. Klinken voelen degelijk aan en zien er prachtig uit! Wij zijn er erg blij mee!

Er was mij nog het één en ander onduidelijk, ben goed geholpen en tewoord gestaan.

Snelle levering.. goed verpakt

het product is goed alleen de schroefjes die er bij zitten zijn van slechte kwaliteit

Goede producten

De producten zijn hoge kwaliteit en eerlijke prijs! Snelle levering

De winkel is gespecialiseerd in retro deur accessoires die geweldig passen in een ouder huis of als je gewoon van deze stijl houdt. Ik heb er een deurstopper gevonden die perfect past bij ons interieur. Ben er super blij mee. Kwaliteit is ook super. Helaas kreeg ik eerst een verkeerd artikel geleverd, maar dit is snel en vriendelijk opgelost en de volgende dag had ik al de correcte artikel in huis. Ben heel erg tevreden.

Snelle levering, mooie deurklinken

Snelle levering en mooie deurklinken!

Mooie producten

Goed contact. Doet wat beloofd wordt. Prima!

mooi product

mooi product, goede kwaliteit en zeer snelle levering!

Mooie deurklinken

De deurklinken die wij bij u besteld hadden. Zijn precies de gene die wij zochten en bij ons huis passen. Super blij mee. Matriaal is heel goed en stevig. Gewoon super!!!

Super snelle en betrouwbare service

Blij met het product. Geleverd met schroefjes e.d. Dus kan direct aan de slag!

Geweldig!

‘S avonds laat besteld en de volgende ochtend compleet pakket thuis! En wat een kwaliteit. Mooie klinken voor een hele mooie prijs. Dank !! Alex uit Scheveningen

Mooie en zeer degelijke producten!

Mooie en zeer degelijke producten

Aanrader

Mooi beslag, snel verzonden en goed verpakt.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.