Pluspunten
Supersnelgeleverd.
VerbeterpuntenIets meer variatie in producten . Bijvoorbeeld ook klinken met langer beslag.
Pluspunten
Op zaterdag ochtend om 7.30 via de chat contact gezocht. Ik kreeg binnen 5 minuten een reactie. Levertijd was prima, kwaliteit producten ook. Dikke 10 dus!
VerbeterpuntenIk ontving de track & tracé mail pas nadat ik het product had ontvangen.
Pluspunten
Snelle en heldere communicatie, denkt mee.
VerbeterpuntenMet leveren wel e.e.a. verkeerd gegaan, dit kostte veel tijd maar is opgelost.
Pluspunten
Hele mooie producten
Pluspunten
Service, het contact, de levering en het product zijn gewoonweg geweldig.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooi degelijke kwaliteit met een echt nostalgisch tintje, Blij mee!
Deurklinkers waren niet compleet maar is goed + snel opgelost.
de kwaliteit van de handgrepen die ik besteld heb is slecht. Er zit heel veel speling op de handgreep en is daarom voor mij niet geschikt. |k zou ze daarom het liefst terug sturen. Kan dat? m.vr.gr. Theo Schaars. vermon. 0619229421
Wat vervelend! ik zou ze graag terug ontvangen om te zien wat er mis is. Want dit mag natuurlijk niet gebeuren. Kunt u ons een email sturen naar [email protected] zodat we samen zoeken naar de oplossing. mvg Arjan
Pluspunten
Duidelijke website..handig filmpje over het product
VerbeterpuntenInloopkast heb ik nu aan de binnenzijde ook een kruk/klink zou handig en mooi zijn dat er een klink komt met de ene kant een kruk en andere zijde niets.
Pluspunten
Tja...erg mooie deurklinken maar waarom maar de helft aan schroefjes er bij? das echt een beetje armoedig! Ik wil graag nog een paar bestellen maar dan met voldoende schroeven Arina Marsman/ Den haag
Beste, Bedankt voor uw review. Ik zag alleen dat er iets helemaal verkeerd is gegaan! Wij leveren juist altijd extra schroeven bij onze producten. Hoeveel schroeven komt u te kort? Dan sturen wij deze uiteraard gewoon naar u toe. Nog een fijne avond Mvg Arjan
Pluspunten
Pluspunten
Zeer vlotte levertijden, goed bereikbaar wanneer je iets mis is, goede service en natuurlijk prachtige producten. Bij ons werkte een deurklink niet juist en dit werd meteen begrepen en opgelost. Binnen 1 werkdag een nieuwe geleverd. Kortom, wij zijn zeer tevreden over De Oude Deurklink.
Pluspunten
Alles prima. Alleen zeer irritant na blijven mailen om reviews achter te laten
VerbeterpuntenStop met na mailen elke dag. Irritant gewoon
Pluspunten
snelle levering, goede service. Mooie producten!
Pluspunten
Werd de volgende dag al geleverd.
Plantageweg 11 B
3833AZ Leusden
Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.