Super snel geleverd

Vrijdag avond besteld en zaterdag al in huis. Netjes verpakt. Mooie kwaliteit deurklink.

Prachtige, klassieke espagnolet sluitingen. Zoal het hoort in een oud huis.

Snel geleverd en precies wat we zochten

De bestelling wordt super snel verwerkt, goed in gepakt en snel verzonden. Ook ben ik op de hoogte gehouden via de mail.

Mijn ervaring was prima

Mijn ervaring was prima

Zeer snel geleverd + top producten

De webwinkel waar je iets wilt kopen

Dit is een bedrijf waar de passie je tegemoet springt, te zien aan; aanbod, materiaal, uitlegvideo’s, verpakking,,snelheid. Wat mij betreft cum laude website/bedrijf!!!

Prima materiaal, snel geleverd. En voor een verkeerd gekozen variant werd een goede oplossing geboden.

100% tevreden zeer goede service. Volgende bestelling beslist bij jullie.

Slecht buigzaam materiaal

Slecht buigzaam materiaal. Veelste kleine schroeven. Onduidelijke beschrijving. Beschrijving inhoud komt niet overeen met wat er geleverd is. Maak iets met plaatjes Ipv een onsamenhangende tekst Het voldoet niet aan verwachting. Dikkere schroeven gebruikt. Materiaal uit moeten boren.

Ruime keuze

Ruime keuze aan producten en snel geleverd! Netjes verpakt.

Geleverd wat is besteld

Mijn bestelling keurig geleverd in een originele verpakking.

Snel geleverd mooie kwaliteit

Snel geleverd mooie kwaliteit.

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering. Na telefoontje van mijn kant, prima uitleg gekregen. Ook zeer duidelijke filmpjes over het product. Zeer tevreden !

niets dan lof!!!!

Prachtige artikelen,mooie materialen,als iets retour moet is het geen probleem. Administratie is snel afgehandeld Top bedrijf!!

Superservice

Mijn ervaring met DeOude Deurklink is in een woord uitmuntend! Zeer snelle service, betrouwbaar en heel aardig personeel dat goed met je meedenkt.

Mooi raambeslag met enkele ongemakken

Mooi raambeslag gekocht: ‘De Oude Deurklink Raamuitzetter - Klassiek mat nikkel’ en ‘De Oude Deurklink - Klassieke Raamsluiting mat nikkel met slot, rechts’. Een van de laatstgenoemde zat wat los, maar vastdraaien met een inbussleutel ging niet, omdat de zeshoekige uitsparing al dolgedraaid was. Meegeleverde schroeven kreeg ik met geen mogelijkheid (ook niet na voorboren) in mijn hardhouten ramen. Ik moest daarvoor dus zelf passende schroeven zoeken. De raamuitzetter en geleidepinnen zijn mooi, maar hadden wel wat zwaarder gemogen.

Mooi materiaal en snel geleverd

Onze nieuwe deur garnituur ziet er prachtig uit in ons jaren 30 huis. Echte kwaliteits producten en ook nog snel geleverd :)

Mooie kwaliteit, voor betaalbare prijs

Mooie producten en snelle levering !

Snelle respons

Duidelijke site. Snelle respons. Heldere uitleg van product. Prachtig materiaal.

Snelle levering van kwaliteit spullen

Voor mijn nieuwe voordeur spullen besteld, levering was snel en goed verpakt. Producten zagen en prima uit. Top

Artikel zelf is mooi, bevestigingsmateriaal is waardeloos

Deurgrepen en trapleuning houders besteld, die zijn erg mooi en voelen kwalitatief aan. Als bevestiging krijg je mooie zwarte, bijpassende schroefjes. Helaas platkop, die je in no-time verrot draait. Omgewisseld voor zilveren torx, dus extra werk aan om deze ook zwart te krijgen.

Snelle levering goede service

Na mijn eerste levering 1 gechat met medewerker probleem snel opgelost . Top service!!

Nog geen ervaring

Wacht al zowat een week op de deurklinken dus nog geen goede ervaring

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.