alles prima in orde

Alles prima in orde

Goede service, ook bij een klacht

We hadden bij installeren van een espagnolet een staaf te kort afgezaagd… eigen fout. Het bedrijf heeft heel goed met ons mee gedacht, in het magazijn bleek betreffend onderdeel beschikbaar, dit hebben ze zonder extra kosten opgestuurd. Zeer klantgerichte service!

Prijzig, maar degelijk spul

Toiletslot aangeschaft. Mooie kwaliteit en schroefjes worden mee geleverd. Da's heel prettig!

Je wordt goed geholpen, ondanks een vergissing

Vriendelijke service

Uitstekend, telefonische afspraak volledig en snel nagekomen

Uitstekende ervaring, past prima in onze woning uit 1928 (Rijksmonument)

Giede website, ruime keuze, snelle levering

Mooie website met veel goede producten, snelle levering

Mooie spullen!

Mooie spullen, echt prachtig. Levering ging niet helemaal goed. Maar ze zijn goed bereikbaar en lossen het keurig netjes op.

Prima karaktervolle producten, goede website en service!

Prima karaktervolle producten, goede website en service!

Netjes en betrouwbaar

Retourneren hebben ze goed onder controle. Verder heel netjes geholpen.

In één woord geweldig. Bestelling ging eenvoudig en super snel. Dus maar één woord daarvoor GEWELDIG

Mooie producten en snelle verzending

Het deurbeslag is netjes verpakt en snel verzonden. Goede kwaliteit waardoor alles er er netjes en stevig uit ziet.

Complete levering

Materialen en kleur klopte zoals besteld. Solide en mooie uitvoering. Zelfs kortere bouten tbv dunnere deuren extra bijgeleverd, dus prima verzorgd. Alleen jammer dat er op de site stond, binnen 24 uur geleverd, maar daarna bleek een onderdeel niet op voorraad te zijn. Levering kwam daarom ook in 2 delen. Geen probleem, maar mijn tijdslot om te monteren moest ik nu met 2 wkn vertragen.

Mooie klink en greep!!

Suer snelle levering, en goed verpakt! Heelprettig bedrijf! Met mooie producten!! Top!

Snelle levering, perfecte kwaliteit

2x iets besteld, van de eerste bestelling moest ik iets terugsturen omdat ik een denkfout had gemaakt. Beide bestellingen waren de volgende dage prachtig verpakt binnen. De retour was binnen 4 werkdagen verwerkt en weer terug op de rekening. Betrouwbare partij!

Mooi slot en snel geleverd

Een zeer goede ervaring.

Leverenden snel en relatief goedkoop mijn deurbeslag. Ook bij vragen over aanbrengen van espagnolet werd ik erg vriendelijk te woord gestaan.

Prima en daarnaast goed geprijsd

keurig verzorgd ingepakt en geleverd

Het produckt ziet er netjes uit,maar aangezien het nog op de deuren gezet moet worden kan ik over het gebruik ervan nog niet oordelen

Snelle levering en goed verpakt

Het bestelde item kwam snel en was netjes en veilig verpakt. Installatie was geen probleem

Erg vriendelijke en goede service. Ondanks een door mijzelf gemaakte fout uiteindelijk precies gekregen wat ik nodig had.

Mooie materialen en snelle levering

Ik heb een aantal keren een bestelling geplaatst bij De Oude Deurklink en ben zeer tevreden over zowel de materialen als de levering.

Netjes en optijd geleverd

Helemaal happy met mijn deur klinken. De deuren zien er nu een stuk mooier uit! Niet duur en kwaliteit voor je geld.

super mooie deur knop voor de buitendeur

mooie knop goed verpakt en snel geleverd .

Mooi deurbeslag wat zeker voldoet aan de verwachtingen en keurig aan de afspraken gehouden

Mooi deurbeslag wat elders niet kon worden gevoerd. We wilden het snel hebben en daarom afgehaald. Perfecte service

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.