Goede service.Online besteld en de volgende dag al in huis.

Goede kwaliteit, correcte bestelling

Mooie producten

Snelle levering en mooie producten

Persoonlijk kende ik de organisatie niet maar heb het via Google gevonden. Nadat ik voor ogen had wat ik precies wilde aanschaffen vond ik het juiste product op deze website.

prachtig stevig materiaal

de geleverde schuifdeurgrepen zijn van degelijk materiaal en zitten prachtig op de deuren, maar de bijgeleverde schroefjes zijn van mindere kwaliteit, een kleine verkeerde beweging is onmiddellijk zichtbaar op de schroef. Na bovenstaande melding is er onmiddellijk gereageerd en worden er extra schroeven opgestuurd. dat verdient een dikke pluim.

goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering en goed ingepakt met alle onderdelen erbij die nodig zijn voor het gebruik. Het deurbeslag ziet er goed uit en is van een zware kwaliteit. Bedankt!

Mooi spul, past goed in onze jaren 30 woning

levering was vlot en de handleidingen e.d. duidelijk.

Snel handelen , oplossing gericht. Top

Deurklink is precies wat we wilden. Goede prijs voor één goed product. Een vriendin doet ook al een bestelling.

Top product, snelle levering

Na mijn bestelling, product spoedig ontvangen. Keurig verpakt. Product inmiddels geplaatst en ben zeer tevreden.

Too

Ee was iets misgegaan met de levering. Heeft er alles aan gedaan om een alternatief te zoeken. Empatische medewerker. Top. Zeker aan te bevelen. Deur hangt goed. Klasse.

Alles zoals verwacht en keurig geleverd volgens afspraak.

Prachtige deurklinken; wat een vakwerk!

Ik ben superblij met deze prachtige deurklinken!

Top product !

Kwalitatief mooie producten. Duidelijke website en snelle levering.

Mooie producten met snelle levering en goede communicatie

Mooie producten met snelle levering en goede communicatie

Mooie deurklinken!!!

Ik heb zwarte deurklinken besteld. De levertijd was snel, de verpakking top! Ze hebben een mooie afwerking. Ik ben er heel blij mee!! Ik zal zeker nog meer bestellen, en jullie aanraden bij vrienden! Vriendelijke groet Lieke

Prima, netjes geleverd.

Makkelijk te bestellen, wordt keurig verpakt geleverd.

Degelijk materiaal met veel aandacht voor verpakking

Pakket was op tijd geleverd. Ik heb ze nog niet gemonteerd maar dat gaat zeker goedkomen

Prachtige stevige deurklink

Ik ben zeer onder de indruk van het materiaal en de vormgeving van deze deurklink en dat voor die prijs. Ik zit er hard over te denken om al mijn deurklinken te vervangen voor deze.

Mooie en goede kwaliteit

En snelle levering

Snelle bezorging website super overzichtelijk goedkoop goed verpakt degelijk product.

Snelle service en goede prijs

De deurbellen zijn snel geleverd en tegen de beste prijs!

Mooi deurbeslag voor een mooie prijs… Zijn er heel blij mee

Snelle service, goedkoop en vriendelijke website

Snelle service, goedkoop vriendelijke website.

snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd en kwaliteit tot nu toe prima

Op tijd en zorgvuldig ingepakt geleverd

Duidelijke instructies voor retour mocht dat nodig zijn

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.