Bestellen verliep prima. Op tijd geleverd en goed product voor een eerlijke prijs. Tevreden.

Snelle levering met een mooi product

De foto's op de website gaven een goede indruk van de deurklink.

Een van de producten die ik ontving was wat beschadigd. Een mail hierover gestuurd en er werd meteen een nieuw product opgestuurd. Het beschadigde product hoefde ik niet terug te sturen.

Persoonlijke touch.

Pakketje zag er mooi uit, alles stuk voor stuk ingepakt met een touwtje. Deurklinken zien er goed en solide uit. We moeten ze nog ophangen maar dat gaat helemaal goed komen.

Mooie kwaliteit voor een nette prijs

Mooie kwaliteit, verpakt met een glimlach

Top, mooie klink en snelle levering.

Snel en kwalitatief

De kwaliteit van de bestelde producten (deurklinken en sloten) is super! Stevige en mooie grepen. Snel geleverd.

Klasse

Zeer klantvriendelijk geholpen door een meedenkende medewerksterNiets was teveel. Haar houding was ook de reden om boj dit bedrijf te slagen en dat is gelukt

Mooie en goeie materialen

Voor onze monumentale vakantieboerderij hebben we een paar mooie, stevige en oud lijkende handgrepen gekocht voor bij de trappetjes. Heel blij mee!

Subliem

Snelle afhandeling .

Volgende dag al bezorgd en netjes op de hoogte gehouden per e-mail.

Super mooie klinken! Snel geleverd ook!

Ze zijn nog veel mooier dan verwacht, heel erg blij mee!

Goede producten, keurig verpakt.

Prima producten, scherpe prijs en snel geleverd

Enkel de zin op hun site “ voor 16 uur besteld de volgende werkdag in huis “ klopt niet als je in België woont . Dan zijn het drie dagen . Maar hun producten zijn van goede , mooie kwaliteit

Mooi en snel geleverd

Positief

Goed materiaal en niet duur

Snelle service, mooie kwaliteit

Erg blij

Mijn deuren zien er weer uit zoals ze er 100 jaar geleden uit zagen dankzij jullie. Superrrrrr

Artikelen netjes en verzorgd.

Hele goede ervaring was eerste keer maar zeker niet de laatste netjes verpakt dus zeer tevreden

Kwaliteit en levering zoals afgesproken

Conform afspraak correct en op verwacht tijdstip geleverd

Het was op zich maar een simpele deurbel wat ik nodig had, maar had een beperking dat er maar een dun standaard elektra leiding in de muur zit. Voordeel op jullie site was dat bij dit type deurbellen exact de maten vermeld staan. Bel past perfect. Foto op jullie instagram geplaatst. Bedankt

Prachtige klinken, snel geleverd, als verrassing verpakt

Toen het pakket binnen kwam was ik aangenaam verrast. Alles zag er tip top uit en ook nog een onswijs leuk verpakt met een heerlijk geurtje. Mijn verwachtingen waren overtroffen.

Mooie producten, snel bezorgd

Zorgvuldig verpakt en goed gedocumenteerd

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.