Snel en correct geleverd.

We zijn blij met ons product, snel en correct geleverd.

Klasse

Mooie producten, alleen krulstiften zijn veel te kort

Snelle levering, 4 mooie krukken en sloten gekocht. Alleen de krulstiften waren veel te kort waardoor het beslag niet op de deur paste. Koste 28 euro extra bij de lokale ijzerwarenhandel om 4 krukstiften van 120 mm te kopen.

Zeer snelle service en erg mooie producten!

Voor mijn jaren 30 woning was ik op zoek naar deurklinken die precies bij die stijl passen en van goede kwaliteit zijn. Deze heb ik gevonden bij de Oude deurklink waarbij de verzending ook nog eens zeer snel was.

Zeer snel geleverd en goede communicatie daaromtrent.

snelle levering en mooie producten

Uitstekende kwaliteit

Het product voldoet volkomen aan mijn verwachting

Vlotte bestelling/levering van producten van uitstekende kwaliteit

Zeer tevreden met de aankoop. Alles verliep ongecompliceerd en deurkruk werd snel geleverd. Informatie op website is compleet en stelt iedereen in staat om deze zelf te monteren.

Goede en snelle levering

Kreeg een herinnering omdat ik artikelen besteld had maar de bestelling niet had afgerond. Prima service! Artikelen zonder problemen ontvangen en met behulp van de handleiding geplaatst.

Mooie klinken, voorlichting kan beter.

Toen wij de klinken binnen kregen en wilde monteren, bleek er lengte verschil te zitten in de klink aan de binnenkant en buitenkant van de deur. We hebben opdekdeuren en er werd op de website niet aangegeven dat deze deuren eigenlijk niet geschikt zijn voor deze klinken. Je moet ze met aanpassingen monteren of een hangreep vakkundig in laten korten. Als optie vanuit het bedrijf kregen wij de oplossing om ringetjes te monteren of een langere slotpen te kopen. Wij hadden dit graag vooraf willen weten.

Perfect!

Snelle levering. Goede prijs. Hoogwaardig product.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Mooie overzichtelijke website. Deurklink in combinatie met wc beslag maakt perfecte combi. Duidelijke montage instructie en benodigde schroefjes en inbus zit erbij.

Snelle levering en keurig verpakt.

goede kwaliteit en snel geleverd

goede kwaliteit en snel geleverd

Perfect, vanaf moment van bestelling tot levering.

Alles verliep perfect.. Producten snel en goed verpakt geleverd.

geleverd 'met aandacht'

complete deurkruk, mooi materiaal, vervangende accesoires makkelijk te ruilen, leuk verpakt, kortom er is over nagedacht.

Na jaar laten alle klinken los en is tekst bezet bij rozetten niet meer te lezen

Lijkt eerst heel mooi, na jaar gebruik echter niet tevreden. Je staat constant met klinken in de hand (zijn gemonteerd door bouwvakker dus zal waarschijnlijk goed gedaan zijn) Ook het vrij-bezet rozet van badkamer is niet meer te lezen.

Zal hier weer bestellen voor mijn oude huis

Alles naar wens

eerste klasse producten

super mooie en degelijk afgewerkte deurklinken besteld. Echt een aanrader als je voor een mooi product voor in je huis wil gaan! Top!!

Heel goed!

Zeer duidelijke product-beschrijving, goede prijs-kwaliteitsverhouding, hele goede kwaliteit producten, levering volgens afspraak. Ik ben zéér tevreden, raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Mooi materiaal

Prachtig en mooie deurklinken, alleen begrijp ik niet waarom er geen deurklinkagers zitten? Nu zitten ze rakelend in de deur!

Zeer goede webshop

Veel keuze uit mooie producten. Bestelling verliep goed en de levering was snel en alles was goed ingepakt.

Mooi assortiment en snelle levering

Prima geregeld.

Prima verlopen

Naar verwachting

Mooi product, supersnel geleverd

‘S Avonds besteld, volgende dag netjes verpakt rond het middaguur bezorgd

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.