Gewoon op tijd geleverd wat ik besteld had!

Tegenwoordig best bijzonder

Oude degelijkheid in een nieuw jasje

Makkelijk bestel proces, correcte levering en zeer behulpzame klantenservice

Prima prijs kwaliteit verhouding

Zeer snel verzonden!

Zeker aan te raden!

Geleverde items waren met zorg ingepakt. Het zijn duurdere items dan vergelijkbare items in bouwmarkten maar t verschil is duidelijk te zien. De klantenservice is ook eeg goed. Erg blij met mijn aankoop!

Goede deurklinken, maar matige raamhendels

Voor ons Rijksmonument vervangen we alle hang- en sluitwerk. Jullie mooie klinken werken nu enkele weken prima. Over de raamhendels ben ik niet tevreden. Feit is dat onze ramen niet allemaal perfect sluiten (enkele milimeters wijken) waardoor er wat spanning op de hendels staat (niet extreem, en de voormalige hendels functioneerden al langjarig prima, maar waren inmiddels lelijk). Jullie type met kierstand heeft een klein sluitringetje dat er al direct van afsprong (inmiddels in overleg teruggestuurd), en bij het type zonder kierstand (zit achterop een sluitmoertje) brak zelfs direct de as van de hendel af. Bovendien zit er na enkele dagen al wat speling op ('rammelen'). Ik maak me dus zorgen over de 11 reeds geplaatste hendels. Aan de telefoon gaven jullie dit voorjaar aan dat jullie graag meedenken in dit bijzondere project. Ik hoor dan ook graag jullie voorstel voor een degelijkere oplossing voor mijn raamhendels. Ik plaats deze review om andere potentiele kopers te informeren dat de hendels echt heel beperkt belastbaar zijn, en waarvan ik adviseer dat jullie dit op jullie site moeten vermelden.

Prima site, prima bezorging

Gebruiksvriendelijke site, eenvoudig kiezen, prima bezorging

Snel en mooie spullen

correct en uitstekend !

ben er erg blij mee.

precies wat we zochten en goede kwaliteit

Prima.

Producten zijn van prima kwaliteit. Levering volgens afspraak en op tijd

Prettige site. Producten zien er prima uit.

Prima gedaan

Alles wat beloofd is nagekomen. Alleen is het een dag later gekomen. Echter één foutje is ook nog een negen dan ga je ove r

Bestelling en bezorging vind snel plaats. Pakket is prima verpakt. Goede ervaring!

Prima product en service

Ze hebben mooie producten en er was iets vergeten in het doosje. Dat hebben ze snel opgelost.

Snelle levering, mooie producten.

Hoog kwalitatieve producten voor een goede prijs.

Prachtige deurklinken van De Oude Deurklink. Wij waren begonnen bij bouwmarkten te kijken naar deurklinken, maar daar viel de kwaliteit ons zo tegen. Ook waren die deurklinken niet echt mooi. Toen vonden we online De Oude Deurklink. Precies wat we zochten. Echt mooie deurklinken van een hoge kwaliteit. Prijzen zijn prima. Prettige website met een productfilmpje dat helpt bij je keuze. En de service is ook nog eens goed. Top bedrijf.

Mooie deurklinken!

Mooie, stijlvolle deurklinken. Goede prijs/kwaliteitverhouding dus super blij mee! Vriendelijke klantenservice en snelle levering. Aanrader!

Heel mooi !

Snel geleverd en een heel mooi product ! Ik raad dit zeker aan !

Zeer goed.

Meerdere malen wat bij de oude deurklink bestel en altijd aan de verwachting voldaan.

Leuke producten, snelle en duidelijke verzending!

Slechte levering en service

Helaas voldoen ze niet aan de snelle verzending die ze aangeven en waarvoor je betaald.

Prachtige producten,goede website,snelle levering en zo’speciaal’ ingepakt!leuk om uit te pakken

Uitstekend!

goede snelle levering

top

goede service.

Levering snel en goed

Levering snel en goed,

Snel, nononsense, mooi product

Snel, nononsense, mooi product, goede relevante communicatie. Kom ik weer als ik wat nodig hebt.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.