Snelle levering, uitstekend verpakt en super kwaliteit!

Totaal geen op- of aanmerkingen. Super snelle levering, ontzettend goed verpakt en hele goede kwaliteit! Voor een volgende bestelling gaan we hier uiteraard weer naar toe.

Zeer mooi afgewerkt

De deurklinken zijn van mooie kwaliteit en zeer mooi afgewerkt

Snelle service en mooi product

De producten zien eruit zoals ze op de site zijn weergegeven. Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Goede service en vlotte behandeling.

Snelle levering, stevig materiaal.

Online gezocht, gevonden en besteld. Erg mooi! Zeer tevreden ermee. Misschien binnenkort ook nog deurkruksets bestellen.

Snelle levering, product volgens verwachting

Ok

Erg leuk en mooie kwaliteit

Erg blij met de deurklink en super snel geleverd

prima en snelle levering

prima en snelle levering

Snelle service en goede prijs

Snelle service en goede prijs. Besteld en dag erna al in huis.

De schuifdeurkom ziet er goed.

De schuifdeur kom voelt zwaar en degelijk aan.

Top kwaliteit.

Deur klinken besteld zijn netjes verpakt en op de af gesproken tijd geleverd.

Mooie deur klinken, goede prijs

Ik was een beetje zenuwachtig naar de kwaliteit omdat het zoveel goedkoper was dan andere winkels, maar nergens voor nodig. Mooie zware deurklinken die goed bij mijn huis passen. Netjes bezorgd. Bedankt!

Probleem netjes opgepakt en afgehandeld.

Na enige verwarring die ook aan mijzelf te wijten was is alles netjes opgepakt en afgehandeld. De terugbetaling staat nog niet op mijn rekening maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt.

Leuke producten en snelle levering

Helemaal naar verwachting, snelle bezorging

Helemaal naar verwachting, snelle bezorging

Mooi product, tegen een redelijke prijs

Mooi en degelijk product, precies wat ik verwachtte.

Snel geleverd, goed verpakt.

Snel en goed

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en prima service

2de keer dat ik hier iets bestel en beide keren een snelle en prima levering. De prijs / kwaliteit verhouding is goed en daarom voor mij in sommige gevallen een prima alternatief voor bijv. Weijntjes

Ziet er allemaal perfect uit mooie kwaliteit

De verpakking is verzorgd Ziet er leuk uit Wat het materiaal beterfd dat is goede kwaliteit Prijs is ook prima voor deze deurklinken Ik vond ze niet duur Wij zijn tevreden klanten

Supersnel en meewerkend

Prima bedrijf en service. Ik had door mijn eigen fout verkeerde delen besteld maar er is door hen snel en adequaat meegewerkt om e.e.a. te ruilen zodat de klusjesmensen hier geen vertraging op liepen. Topbedrijf op basis van één ervaring!

snelle levering, goede kwaliteit

alles zoals het hoort

Top! snelle levering

Top! snelle levering

helemaal wat we wilden hebben

Keurig verzonden in een mooi kartonnen doosje ..twee prachtige kleine zwarte doosjes met de klinken en twee nog kleinere doosjes, met touwtje als sluiting! erg mooi), met de daarbij behoren schroefjes. Snel geleverd.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.