Eenvoudig besteld, betaald en geleverd

Als in subject, fijne ervaring

vervolg bestelling

Gezocht op google naar toiletdeur beslag en kwam op deze website. Ontvangen in goede orde en nu voor de badkamerdeur. Duidelijk en overzichtelijk, Makkelijk bestellen.

Gammel spul

Raamsluiting Deco is mooi maar gaat snel kapot.

Mooi product voor een mooie prijs

Deurklinken zoals omschreven netjes verpakt (als een kadootje!) geleverd

Top kwaliteit

Zeer mooi product super kwaliteit voor een mooie prijs.. goede en snelle service. Een aanrader zeker..!

Duidelijk en goed product

Duidelijke website met aantrekkelijke prijzen

Gezocht naar deurklinken die passen bij ons 30-jaren huis. Toen kwamen we deze website en vonden daar precies wat we zochten. Prachtige deurklinken in zware kwaliteit en zeer aantrekkelijk geprijst.

Snelle levering, en op internet video's van de montage.

Goede service, goede kwaliteit

Wauw wat een mooie deurklinken! Het is de kwaliteit waarover ze het al op de website hebben, voor zover ik dat nu kan beoordelen.. Ik had nog een paar vragen over het product wat ik had binnen gekregen, een daar werd snel en duidelijk op gereageerd.

Voor mijn werk kom ik veel soorten beslag tegen, vele malen duurder, maar ik durf te zeggen dat de kwaliteit van deze deurkrukken beter is dan de duurdere, zeer tevreden

Goede en snelle service

Tevreden met het product en afhandeling.

Mooie en goed website en snelle levering

Een mooie website en degelijke materialen

Prachtig deurbeslag

We hebben nieuw deurbeslag besteld en een dag later ontvangen. Het deur beslag staat perfect in ons huis van 1939. Een aanrader voor een ieder die deurbeslag met een originele look wil hebbn.

Goed!

Snel en goed

Te laat geleverd en niet alle spullen zaten bij de levering

Teleurstellend

zeer goede kwaliteit

De kwaliteit van de bakelieten deur klinken is echt heel goed. Een genot om mee te werken. Bestelproces ging ook voortreffelijk en de levering heel snel. Een echte aanrader!

Degelijke spullen

WC slot met vrij/bezet plaat in mat zwart met hendelbediening voor scherpe prijs gekocht. Keurig op tijd verzonden en ontvangen. helaas adviseert de verkoper er een sleufplaatje bij te kopen voor op het kozijn, maar dat zat er gewoon al standaard bij.

Geweldig!

Snel geleverd ,maar toen er een defect was met de raamsluiting,gebeld en zonder problemen heel snel een nieuwe opgestuurd gekregen.... Heel blij met dit bedrijf!!!

Netjes verpakt

Prachtige Artikelen

Het bestelde artikel ziet er erg mooi uit, en tot onze verrassing waren de klinken afzonderlijk bijzonder mooi ingepakt. een aanrader

Kwaliteit

Mooi beslag van goede kwaliteit

Mooie deurklinken

Mooie deurklinken, scherpe prijzen, snelle levering, top! Tot snel weer.

Goed product

Kompleet en netjes geleverd. Mooie kwaliteit

Goede kwaliteit met duidelijke instructies

Positief De deurklinken maken het mooie schilderwerk af

Snelle service, mooi spul

Prima service, snelle reactie op vragen (zelfs ‘s avonds

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.