Super! Alles apart verpakt en snel geleverd

Overzichtelijke website. Retro en moderne producten staan op verschillende sites. De producten zijn apart in doosjes verpakt, dat maakt de kans op beschadiging kleiner. De bestelling wordt keurig volgens afspraak bezorgd. Een draaiknop met vierkante rozet zit helaas niet in het assortiment.

Gewoon goed

Prettige heldere website en goede communicatie

Goede kwaliteit

Prima levering en kwaliteit.

Mooie deurklinken, maar dan houdt het ook op.

Ik bestelde 12 deurklinken, echter na het plaatsen van de deurklinken door onze schrijnwerker. Bleek er enorm veel speling te zitten op de deurklink zowel horizontaal als verticaal. Onze schrijnwerker had inmiddels de verpakking van 8 deurklinken weggegooid... Helaas. Hierover heb ik jullie gecontacteerd ook met de melding dat ik geen verpakking meer heb. Waarna ik vervolgens te horen kreeg om een filmpje te bezorgen van de deurklinken. Het antwoord was om alles nogmaals goed aan te draaien, dit hebben we opnieuw gedaan en helaas werkte dit niet. Hiervan hebben wij jullie vervolgens opnieuw van op de hoogte gesteld. Vervolgens kreeg ik het antwoord iets speling zal inderdaad altijd wel blijven, als u niet tevreden bent raad ik aan de klinken onbeschadigd en in originele verpakking retour te sturen. In de doos zat ook een retourformulier, deze dient helemaal ingevuld te worden. Wederom attendeerde ik jullie er op dat ik geen verpakking meer heb en dat ik graag een oplossing wil voor dit gebrek. Vervolgens kreeg ik geen antwoord meer, na een herinnering e-mail kreeg ik het volgende antwoord: U geeft aan dat het opnieuw geïnstalleerd is en de speling blijft, is de horizontale(wanneer de klink naar je toe en van je af beweegt) speling wel volledig verdwenen? De klink moet echt strak tegen het slot aan gemonteerd worden, en de inbusjes moet goed stevig worden aangedraaid zodat de inbus in de stift wordt geperst. Toen had ik er genoeg van en heb ik de klinken apart verpakt in een zipzakje daar de originele verpakking ontbreekt en retour gezonden per post. Tot op heden geen antwoord van jullie mogen ontvangen of een bericht over hoe nu verder...

Mooie deurklink snelle levering

De Oude Deurklink voorspelde dat het tussen de 5 en 7 dagen zou duren maar de deurklink was ee al de volgende dag. Ook toen er een probleempje was met de bevestiging van de klink waren ze , telefonisch, goed bereikbaar en behulpzaam. Topservice!

Kwaliteit voor de juiste prijs

Snelle levering en de mogelijkheid om af te halen !

Alles prima en op afgesproken tijd ontvangen

Goede product omschrijving. Netjes verpakt, op tijd geleverd.

Topproduct, compleet en snel geleverd.

Snel geleverd voldoet aan de omschrijving en komt met duidelijke instructies. Een vraag die ik had werd aan de telefoon vriendelijk en correct beantwoord. Aanrader.

Kwaliteit

Kwaliteit, snelle levering en veel keus! Prima

Mooie spullen

Zeer snelle levering van kwalitatief uitstekend materiaal.

Mooi aanbod, goede en snelle service.

Tweede keer dat ik bij de Oude Deurklink mooie spullen besteld heb. Goede kwaliteit en mooi aanbod.

Prima deurklink ontvangen.

Ik moet hem nog monteren maar ziet er netjes in de 30er jaren stijl uit. Snel keurig verpakt geleverd.

Prachtig

Mooi zwaar materiaal. Snelle levering en mooi ingepakt. Prachtige uitstraling: erg blij mee

Mooie klinken

Super mooie en kwalitatief goede klinken voor een goede prijs.

mooie producten, aantrekkelijke prijzen en snelle levering.

zie hierboven

Snelle levering van mooie produkten

Ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Snel en correct

Prima ervaring

Snel reageren, duidelijk en meedenkend

Reageren snel en zijn duidelijk. Denken ook mee in oplossingen wanneer je vragen hebt.

Prima service en snel

Snel en netjes afgeleverd

Goed produkt, snelle levering

heel goed

mooi product. :)

Prima kwaliteit, prijs is goed en snelle levering

Prima kwaliteit, prijs is goed en snelle levering. Ik zou zeker weer hier bestellen als ik deurkrukken nodig heb.

Mooie en eerlijke producten

Heel eenvoudig contact te krijgen met 'de oude oude Deurklink'. Wat we besteld hadden was ook nog eens netjes verpakt. We zijn erg tevreden met onze spullen!

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.