Geweldige service echt top

Gewoon goed

kwaliteit is boven verwachting

Mijn eerste aankoop en de kwaliteit is boven verwachting, en snel geleverd. Makkelijk te monteren een sieraad voor mijn oude huis.

Alles oké, volgens afspraak!

Geleverd volgens afspraak!

Prettig en snelle levering

Prettig contact en een snelle levering. Zelfs eerder dan de geplande aankomsttijd.

Slechte kwaliteit

De raamklink viel bijna direct uit elkaar. Omdat we hem iets hadden aangepast (niet het deel dat uit elkaar viel) kin hij helaas niet terug gestuurd worden.

TOP

MOOI SPUL

Mooie deurklinken voor een redelijke prijs

Deze bestelling van mooie deurklinken was voor ons kantoor nadat we ze ook al in ons huis hadden gemonteerd. Snelle levering en eenvoudig monteren. Dat knapt op!

Prima service.

Had 4 items besteld waarvan 1 stuk later geleverd werd, zelf voorgesteld om de 1e 3 items zelf de bezorg kosten te betalen maar dat is door de eigenaar weggewuifd hebben laatste item op hun kosten opgestuurd , klasse goede service.

bestelling en levertijd snel en goed verzorgd.

Prima site, veel keus en de bestelling makkelijk kunnen maken en de levering was snel ontvangen. Een aanrader.

Snel en correct geleverd

Alles OK, geen opmerkingen, goede service

Prima geregeld

Ondanks een extra bestelling toch alles gekregen

Meerdere producten gekocht in het verleden. Nu is er iets kapot buiten de garantieperiode. Zonder discussie wordt er nieuwe opgestuurd. Dan begrijp je wat service is.

Mega slecht

Nooit bestellen hier! Hele slechte kwaliteit. En er wordt niks gedaan door de winkel om de kapotte producten te vervangen of op te lossen.

zeer tevreden over product

Snelle verzending Goed prijs-kwaliteitverhouding

Geen problemen ervaren

Fantastische service

Geweldig snelle service, goed verpakt. Een heel fijne ervaring! :)

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering en goed verpakt.

Prima product , prima website

Dankzij de zeer duidelijke website kom je bij het juiste product. En super ook direct de montage handleidingen er bij. Klasse.

Prima voor elkaar

Snelle reactie en prompte levering.

top

prima service prima prijs

Goede service, mooie producten

Ik heb het hang en sluitwerk voor een klant besteld en die is er zeer tevreden mee en ik ook . Goede kwaliteit hang en sluitwerk voor een goede prijs .

Uitstekend! Goede kwaliteit, snelle levering

Mooi materiaal

Snel geleverd, en mooi materiaal

Perfect product

Goed product voor een mooie prijs

Pakket via GLS nog steeds niet ontvangen

Nog steeds mijn pakket niet ontvangen en zou 25-8 bezorgd zijn

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.