Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Product in stijl en met zorg verpakt. Uitstekende en persoonlijke service. Wordt snel en professioneel op vragen gereageerd. Zeker een aanrader.

zoals gewoonlijk: prima

Het is een één - tweetje uitzoeken wat je wilt hebben > order versturen > volgende dag ligt het op de mat

Mooi

Snel verzonden erg mooi

Prima snelle levering

Ze zien er prachtig uit, heel leuk ingepakt Snelle levering

Mooie producten, razendsnelle bezorging

Deurkrukken besteld. De deurkrukken werden de volgende dag bezorgd. Producten zagen er allemaal mooi uit

Kwaliteit en service

Zeer mooi deurbeslag. Voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Snelle levering, goede kwaliteit

Prima klinken, mooi design, stijlvol voor in een gecombineerd landelijk en industrieel interieur.

Super mooie deur sloten.

Niet alles op voorraad

Jammer dat niet alles op voorraad was. Ik heb een aantal keren gebeld

Hele fijne en goede ervaring.

Door de snelle bezorging en heldere handleiding zeer tevreden met het product.

Mooi design, goede kwaliteit en prima service

Na veel zoeken in winkels vonden wij uiteindelijk op internet dit bedrijf. De deurklinken zagen er prima uit en ook nog eens tegen een concurrerende prijs. Toen één klink een klein mankement vertoonde werd prompt toegezegd dat wij een andere opgestuurd zouden krijgen. Dit bedrijft maakt waar waarvoor zij staan, Veel succes verder!

Netjes en volgens verwachting.

Goede kwaliteit en snel geleverd naar verwachting. Aanrader.

heel positief

De geleverde deurknoppen zien er heel goed uit, echt vakwerk. Ze werken goed.

Mooi en snel in huis!

De klink en de deurbelknop zijn mooi afgewerkt en van prima kwaliteit. Het is alleen jammer dat het nikkel wat meer richting chroom zit, hierdoor is het "blauwer" dan mijn andere klinken die wat meer richting gele gloed zitten, zoals dit bij nikkel te verwachten is. Maar het is verder prachtige klink.

Snel en correct

Kregen hiernaast ook een leuke korting.

Tevreden

Leuk verpakt, snel geleverd, mooie en stevige deurklink geleverd met alles wat je nodig heb om direct te monteren. Voldoet aan mijn verwachting. Ze hebben ook mooie retro licht schakelaars en stopcontacten, die gaan er ook komen

Snelle levering en erg leuk verpakt

Deurbeslag ziet er mooi uit. Moet nog gemonteerd. Maar denk als er problemen zijn ze je snel helpen (stond op flyer) bij het pakket

jammer

De bestelde voordeurknop die paste niet op de bestaande spil, welke een standaard maat heeft. Het gat voor de spil was ook rond en niet vierkant. Na wat slijpwerk toch nog passend gekregen. Jammer, een hoop werk extra en als je je dit zelf niet kan heb je een probleem, en gedoe van terugsturen en zo.

Heel mooie producten die eenvoudig te plaatsen zijn!

De deurklinken en wc-slot die ik bestelde, voldoen echt aan de verwachtingen! Heel mooi en eenvoudig te plaatsen met de handige filmpjes op de website.

Prima website, veel info over de producten

Duidelijke en overzichtelijke website. Goede handleidingen voor montage. Snel geleverd. Duidelijke procedure over het eventueel retourneren van de aankoop. Kortom tevreden.

perfecte levering na een zeer vlotte manier van bestellen

Wij waren op zoek naar een nieuwe deurknop voor aan de binnenkant en dan bij voorkeur zwart. Deze gevonden bij de Oude Deurklink en via het makkelijk invulbare formulier, keurig zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

bestelling kwam in delen en pas na maanden bezorgd

Producten zijn goed. Heel mooi en kwalitatief goed. Wel stond op de site dat mijn bestelling (scharnieren, klinken etc) allemaal voorradig was en pas bij bezorging bleek dat 3/4 van de scharnieren dat niet was. Die werden pas na ~2 maanden bezorgd.. Niet echt professioneel vind ik.

Fijn bedrijf

goede snelle hulp bij vragen

Snel geleverd, goede kwaliteit

Prettige leverancier

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.