Mooi en snel in huis!

De klink en de deurbelknop zijn mooi afgewerkt en van prima kwaliteit. Het is alleen jammer dat het nikkel wat meer richting chroom zit, hierdoor is het "blauwer" dan mijn andere klinken die wat meer richting gele gloed zitten, zoals dit bij nikkel te verwachten is. Maar het is verder prachtige klink.

Snel en correct

Kregen hiernaast ook een leuke korting.

Tevreden

Leuk verpakt, snel geleverd, mooie en stevige deurklink geleverd met alles wat je nodig heb om direct te monteren. Voldoet aan mijn verwachting. Ze hebben ook mooie retro licht schakelaars en stopcontacten, die gaan er ook komen

Snelle levering en erg leuk verpakt

Deurbeslag ziet er mooi uit. Moet nog gemonteerd. Maar denk als er problemen zijn ze je snel helpen (stond op flyer) bij het pakket

jammer

De bestelde voordeurknop die paste niet op de bestaande spil, welke een standaard maat heeft. Het gat voor de spil was ook rond en niet vierkant. Na wat slijpwerk toch nog passend gekregen. Jammer, een hoop werk extra en als je je dit zelf niet kan heb je een probleem, en gedoe van terugsturen en zo.

Heel mooie producten die eenvoudig te plaatsen zijn!

De deurklinken en wc-slot die ik bestelde, voldoen echt aan de verwachtingen! Heel mooi en eenvoudig te plaatsen met de handige filmpjes op de website.

Prima website, veel info over de producten

Duidelijke en overzichtelijke website. Goede handleidingen voor montage. Snel geleverd. Duidelijke procedure over het eventueel retourneren van de aankoop. Kortom tevreden.

perfecte levering na een zeer vlotte manier van bestellen

Wij waren op zoek naar een nieuwe deurknop voor aan de binnenkant en dan bij voorkeur zwart. Deze gevonden bij de Oude Deurklink en via het makkelijk invulbare formulier, keurig zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

bestelling kwam in delen en pas na maanden bezorgd

Producten zijn goed. Heel mooi en kwalitatief goed. Wel stond op de site dat mijn bestelling (scharnieren, klinken etc) allemaal voorradig was en pas bij bezorging bleek dat 3/4 van de scharnieren dat niet was. Die werden pas na ~2 maanden bezorgd.. Niet echt professioneel vind ik.

Fijn bedrijf

goede snelle hulp bij vragen

Snel geleverd, goede kwaliteit

Prettige leverancier

Snelle levering, mooie producten.

Snelle levering, mooie deurklinken.

Snelle levering, mooie deurklinken.

Mooi materiaal voor een mooie prijs.

Het bestelde was er binnen een paar dagen en naar volle tevredenheid.

Levertijd en kwaliteit overeenkomstig de belofte

Goed en snel

Makkelijk alles kunnen vinden.

Snel,goed verpakt

Snel geleverd, prima verpakt

Prachtig product.

Prima dit toiletslot alleen jammer dat er geen zwarte schroefjes bij geleverd worden want het is nogal een toer om deze te vinden. Uiteindelijk gevonden bij een garagebedrijf!!

Geweldig!

Mooie duidelijke website, bezorging volgens afspraak. Helemaal tevreden!

Top kwaliteit

Binnen een dag werden de deurklinken geleverd. Positief verrast was ik dat het materiaal echt hoogwaardig aanvoelde. Plus dat de aansluiting niet op de deur maar in de deur valt. Hierdoor blijven de klinken veel beter zitten en ziet de afwerking er mooier uit.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Zeer tevreden over geleverde producten en de klantvriendelijkheid

Mooie kwalitatief goed afgewerkte producten

Ik heb enkele deurklinken en een toiletslot besteld. De levering ging snel en alles is netjes geleverd. Je ziet dat de producten goed en netjes zijn afgewerkt. Ook de kwaliteit van de kleinere onderdelen zoals schroefjes om de deurklinken te monteren zijn van goede kwaliteit. Zeer tevreden en zou zeker opnieuw bestellen

Goede service en product

Goede en vlotte service, product eveneens ok, nog vraag gesteld nadien, vlot antwoord gekregen

Zeer fijne service

Ik had een bestelling gedaan maar ik had me vergist in het laten bezorgen (per ongeluk ophalen aangeklikt of zo?) Ik heb toen gebeld en ze hebben het alsnog kosteloos opgestuurd! Heel fijn! We gaan nog alle deurklinken bestellen (hadden 2 voor bekijken dus aangevraagd) en bij zo’n bedrijf wil je dat ook doen!

Zending is niet afgeleverd.

De zending is niet afgeleverd door GLS. Pakket is terug gestuurd naar het magazijn. GLS wacht op bevestiging van de verzender om de zending nogmaals te leveren. Een mail naar "De oude deurklink" en de chatbox leveren niets op. Wel krijg ik de vraag om een beoordeling te schruijven. Dus bij deze.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.