Op tijd geleverd, mooie producten, leuke persoonlijke service

Mooie producten

Goede website, bestelling vlotjes afgerond en op tijd thuis gekregen. Precies zoals het moet zijn.

uitstekend

snel geleverd , en super voordelig in vergelijk met de winkel

Prima levering

Lang gezocht naar een passende deurklink. Ons, bijna 100 jaar oude huis, is nog helemaal in originele staat dus gelukkig op deze site gevonden wat we zochten.

Heel tevreden

Mooi product Nette snelle levering Goede prestaties Netjes verpakt Er wordt zorg aan besteed Dus vandaar; heel tevreden

Snelle levering van mooie en kwalitatief uitstekende producten!

Mooie producten en van een zeer goede kwaliteit. Degelijk spul.

Prima ervaring

Goede service Heldere website Mooie producten Goede prijs kwaliteit verhouding

Matige kwaliteit en knutserig

Schroef brak af bij indraaien. De hendel is ook kleiner dan ik verwacht had.

Netjes geleverd

Voldoet aan de verwachtingen

Mooie product in jaren 30 stijl

Prima bedrijf levert snel en hebben een leuk assortiment deurbeslag e.d. uit de jaren 30! Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Betrouwbare webshop

Erg leuke karakteristieke items. Snelle levering en fijn contact.

Bestelling bijzonder snel geleverd. Duidelijke informatie bijgevoegd. Instructies voor monteren via website. Niks op aan te merken.

Top knop!

Precies gekregen wat we hebben wilden, een zware goeie knop.

Snelle levering netjes verpakt en precies wat ik wilde

Prettig en nette levering van exact wat ik besteld heb.

Wat ik jammer vind is dat je de aanlever en retourkosten moet betalen als je het terug stuurt. Terwijl je weer wat nieuws besteld. Verder snelle levering en mooi materiaal .

Gewoon goed!

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding, netjes verpakt en verzonden. Product is zoals verwacht.

goed product voor goede prijs en snel geleverd

goed product voor goede prijs en snel geleverd

Goed product voor een nette prijs

We hebben al onze deurklinken vervangen door de nostalgische deurklinken van “De Oude Deurklink” Ik bestelde ‘s-morgens en binnen 2 uur had ik al bericht dat ik de bestelling in Leusden op kon halen. Bij alle onderdelen worden bijpassende schroefjes geleverd en overal 1 extra. Dat is best handig voor als er wat misgaat.

Voldeed helemaal aan wat ik zocht

Mooi product wat precies was wat ik zocht. Bijpassende schroeven er bij geleverd, en dat voor een scherp bedrag. Blij mee!

Geleverd zoals besteld

Eenvoudig op de site te bestellen en keurig op tijd geleverd.

Op zich goede communicatie. Één kritiekpunt, ik heb de klinken op vrijdag besteld en €3,- extra betaald ivm spoedbestelling zodat ik ze op zaterdag kon plaatsen maar kreeg het bestelde pas na het weekend.

Kwaliteit

Snelle afhandeling en levering.

Toppie

Mooi verpakt voelt zwaarder dan verwacht. Mooi gemaakt zeer tevreden

Snel, mooi, goed

Mooi passend, degelijk, handleiding op internet te vinden en snelle levering!! Zelfs met zwarte schroeven geleverd.

Mooie producten snelle levering gewoon goed

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.