Snelle correcte levering

Bestelling klopte helemaal we hadden echter ovale rozetten besteld. Op de bon stond vierkant maar de ovale waren wel geleverd. Zo ook de einddoppen waren andere besteld als op de klinken gemonteerd waren. De juiste waren los bijgeleverd. Alles klopte dus.

Een aanrader

Goede communicatie, snelle levering, netjes verpakt

Gewoon kwalitatief goede deurklinken voor een redelijke prijs

Een goed product een duidelijke omschrijving en keurig op tijd bezorgt

Prima zoals afgesproken

Snelle service en behulpzaam

Wij zijn blij met het goede en brede assortiment dat wordt aangeboden.

Fijne site en persoonlijke mailtjes

Wij hadden een deurklink nodig voor ons renovatieklushuis. Op de oude deurklink konden we die heel goed vinden. Handig ook dat de technische lijn tekeningen er zijn. We vonden de mailtjes opvallen door de persoonlijke touch. En zo’n touwtje om het doosje geeft er ook weer net die extra draai aan. Fijne (web)winkel ! Groet

Uitstekende service.

Snelle levering. Zeer tevreden. Ook over de produkten.

Mooie kwaliteit en snel ontvangen.

Bezet en vrij slot.

Prima service geleverd

Bij een grote bestelling was een produkt niet meegeleverd. Echter de Oude Deurklink heeft snel en orofessioneel het ontbrekende object nageleverd!

Goede kwaliteit met uitstekende handleiding

Snelle levering, je krijgt wat je verwacht. Kwaliteit is goed en een handleiding bij de installatie draaiknop is geschikt voor iedereen, ook zonder kluservaring! Tip: bestel ook een haakje mee waar het slot in moet vallen.

Alles snel en netjes geleverd. Goede kwaliteit.

Prima ervaring ;-)

Besteld, volgende dag in huis

Mooi beslag

mooie klinken

3 oude klinken besteld. Snelle levering, mooie kwaliteit.

Mooie producten met een snelle levering

Mooie producten met een snelle levering!

Prachtige producten

Na lang zoeken hebben we hier prachtige deurklinken gevonden voor zeer schappelijke prijzen. Supersnelle levering. Top.

Mooie klinken maar de pennen zijn 7 cm en voor onze deuren moet dat minimaal 85-90 zijn.

We hebben het zolang opgelost met pennen uit de vorige klinken. Wel handig als jullie de goede pennen er bij doen. We vinden oude klinken mooi maar onze deuren zijn blijkbaar niet helemaal geschikt. Vriendelijke groeten, Annie Perez

Wordt een herhaalde bestelling in toekomst

Kwalitatief goed en mooi product maar past niet op elke deur

De grendel moet vrij ver op de deur geplaatst worden om horizontaal in het slotplaatje in de deurpost te laten vallen waardoor het voor veel paneeldeuren niet past. In ons geval is de breedte van het deurframe tot het slotplaatje bij gesloten deur 8.5cm en dat past niet (waarschijnlijk heb je rond de 9.5cm nodig tenzij je de grendel deels op het paneel monteert maar dat ziet er niet uit. Jammer want het is verder een mooi en solide slot.

prima bedrijf, komt zijn afspraken na en snel geleverd

goed product en niet duur, want het zelfde product is gemiddeld twee keer zo duur.

Alles naar wens

Gewoonweg goed

Prachtige deur klink ! mindere communicatie !

Prachtige deurklink en snelle levering. Hiervoor een dikke 10. Helaas het chatten waarbij ik bij mijn vraag lang moest wachten , terwijl er werd gemeld dat ik aan de beurt was . en bij mijn 2e vraag tijdens de chat nooit een antwoord of gevraagd werd of er nog vragen was vind ik helaas erg slecht. Was best pissig. Vanwege het niet kunnen vinden van zo'n mooie deurkruk toch besteld en ontzettend blij mee. Voor communicatie een 5 . Dit maakt voor de scoren een 7 9 (3,5 ster )

Uitgebreide collectie, eenvoudig zoeken en bestellen.

Snel op de website kunnen vinden wat ik zocht tegen een concurrerende prijs.

Mooie producten, snel geleverd

Ik ben blij dat ik deze winkel heb gevonden :) mooie producten en alles zorgvuldig ingepakt en vlot verstuurd. Het is duidelijk dat de producten met liefde en kunde zijn ontworpen en geproduceerd. De website geeft ook veel informatie. Ik denk dat ik nog voor veel projecten terug ga komen!

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.