conform afspraak snel geleverd

conform afspraak snel geleverd

Mooie producten en snelle levering. Bovendien - als extraatje - zijn alle producten mooi ingepakt!

De producten voldoen helemaal aan wat ik ervan hoopte! Mooie vormgeving en degelijk materiaal.

Mooi product en snelle levering

zeer goede service en goede producten

zeer goede service en goede producten

prima en netjes

wij zijn super te vrede snelle levering top

Optisch mooi, technisch minder mooi

Ik heb een raamsluiting besteld, het ziet er mooi uit, maar technisch is er nog (flink) wat verbetering mogelijk: het klinken draait zichzelf los in de houder waardoor speling ontstaat en de bijgeleverd boutjes zijn van zo’n slechte kwaliteit dat ze bij het indraaien afbraken. Overigens ook een slecht teken dat er schroeven met sleuf (geen philips of torx) wordt meegeleverd. Al met al teleurgesteld, jammer.

Mooi en snel geleverd

Snelle levering , mooi beslag

Ziet er fantastisch uit

Ziet er mooi uit

Nog niet bevestigd maar met de handleiding erbij (mbt inkorten stift) moet het lukken

Kwaliteit

Op zoek naar een mooie deurklink, die anders moest zijn kwamen wij op de "De Oude Deurklink"-site. Deurklinken van bakeliet, het bracht "good old memories". De door ons ontvangen deurklinken met vierkante rozet (8 stuks), zijn mooi afgewerkt, zien er degelijk uit. Geen plastic meuk. Het wc-slot: de "vrij-bezet" draaiknop is een leuke gadget en ziet er ook degelijk uit. We zijn er blij mee! Het filmpje op de site geeft interessante en leerzame informatie.

Snelle levering en mooi product

Ik had best laat op de middag besteld en kreeg de producten de volgende dag al thuis! Alles is super zorgvuldig ingepakt in mooie doosjes, precies kerst! Mooie kwaliteit materiaal, erg tevreden! Voor herhaling vatbaar

Prachtige authentieke accessoires!

Ik bestelde het 'vrij-bezet' deurslot met apart haakje. Het was snel bezorgd, netjes verpakt, duidelijke communicatie en website qua zoekfunctie, betaling, aanbod, ... Kortom: hele goede ervaring met 'De Oude Deurklink'!

Mooi product

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

Jullie hadden precies wat ik zocht!

De bestelling ging snel, was goed verpakt. En dit was echt iets wat ik al even zocht.

Zeer goede ervaring

Zeer goede service en snel geleverd. Mooie produkten!

Mooi product voor een redelijke prijs en levertijd

Netjes verpakt en functioneert goed.

Snelle verzending cfm toezegging

In een mail wordt gesproken over aanleveren track & tracé code. Die heb ik nooit ontvangen. Daarom was niet duidelijk of de verzending ook nog diezelfde dag gebeurde.

Topper

Deurklinken en WC-slot hendel besteld. Snelle levering, met zorg verpakt, alles keurig compleet, goede kwaliteit, goede prijs, kortom een aanrader

Mooi materiaal voor een betaalbare prijs.

Een bestelling was ook snel in huis!

Nog niet gemonteerd maar alles zit er bij om het makkelijk te kunnen monteren en heel blij met de oude sloten

Ontzettend attent en vriendelijk

Een feestje om de mooi verpakte doosjes open te maken.

Mooie deurklink van zware kwaliteit

We hebben ons hele huis van nieuw deurbeslag voorzien, zeer tevreden met de spullen en de levering. Er zwierven wel wat losse schroefjes door de geleverde doos, maar uiteindelijk lijkt alles compleet.

Prima service en nog extra geholpen ook

Ik kreeg zomaar advies betreffende sluitwerk dat ik niet kon vinden op internet

Snelle reactie en zeer behulpzaam

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.