Snel geleverd, netjes verpakt ontvangen.

Snel en goed

precies de deurknoppen die ik zocht

fijne webshop, goede service

Super service

Bestelling goed afgeleverd. Mooie producten.

Zeer tevreden.

Zeer snel het product mogen ontvangen! En werdt daarbij goed op hoogte gebracht via de mail. Product zat netjes verpakt!

fijn, en snel geleverd!

...

Snelle levering en geleverd materiaal voldoet aan verwachting. Erg mooi.

prima ervaring. Zal bedrijf aanbevelen.

Goed, prima prijs en snel!

Mooi produkt,

Nette en goede service

Fijne ervaring

Mooi design

Ik heb de deurklinken nog niet geïnstalleerd maar het ziet er goed uit. Ook exact ontvangen wat ik bestelde en snel.

Pakketje met een beleving.

Wordt je blij van van dit soort artikelen.

Ziet er mooi uit

Was snel bezorgd.en ziet mooi uit

Netjes alles afgehandeld

Alles netjes afgewerkt

top

Net zoals op de site en snel geleverd

Snel geleverd, prima kwaliteit, uitstekende prijs

We hebben voor de tweede keer deurkrukken besteld (de vorige keer is zo’n jaar geleden) en we zijn nog steeds erg tevreden. Wel moeite gehad met de maat en stroefheid van de wc slot met draaiknop.

Mooi product, snel geleverd

Zeer snel. Goed verpakt

Snelle en leuk verpakte levering

Aanrader

top

gewoon top

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, mooi spul, goed bereikbaar! Love it!

mooie procuctlijn , voor een acceptable prijs, snelle levering, keurig verpakt.

in ons jaren 30 huis passen de producten heel goed, het geeft gelijk sfeer en doet het huis eer aan. We hebben de raamuitzetters en handvatten, blij mee! :-)

Niets op aan te merken. Alles prima

Super service en niet te beroerd om menige malen vragen te beantwoorden op de mail. En niet na drie weken, maar dezelfde dag nog.

Prima kwaliteit en snelle levering zelfs naar buitenland (Frankrijk), zoals vermeld krijg je het ook geleverd. Aanrader!!

Mooie kwaliteit

Mooie nette deurklinken. Ligt fijn in de hand.

100% goed!

Werd prima geholpen!

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.