Mooi product en snelle levering

Na goede uitleg vintage sloten gekocht, mooi product en snelle levering

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooie kwaliteit en prijs verhouding

Netjes verpakt en afgeleverd, goeie prijs kwaliteitsverhouding

Mooie producten, prima service

Mooie producten prima service

De deur klinkt beter met de oude deurklink

Fijn dat er bij de produkten ook een montagebeschrijvijg te vinden is.

Overal spreekt aandacht uit: Mooie producten, verpakking, communicatie.

Overal spreekt aandacht uit: Mooie producten, verpakking, communicatie.

Product zoals verwacht!

Prima levering

Na bestelling snelle levering. Goed verpakt, compleet pakket.

Prima goede service . Mooi verpakt

Geweldig!

Zeer blij met mijn retro beslag!

Mooie deurkrukken.

Snel en mooie kwaliteit. Ben erg tevreden over deze site. Dikke 10

Prima levering en materiaal voor een redelijke prijs. Het was helaas niet de juiste kleur dus retour moeten sturen. Minpunt vind ik dat je geen mailtje krijgt als ze de retourzending hebben ontvangen. En je betaald aan de Oude Deurklink, maar het geld wordt teruggestort door Stichting Beheer Derdegelden CCV. Daarom ben je aan het wachten op die mail en heb je dan niet door dat het teruggestorte bedrag van hen is. Ook omdat je de verzendkosten niet terug krijgt.

Niet compleet

Heb wat bestelt niet compleet. Ze zouden het q6 april opsturen maar heb nog steeds niks ontvangen.

Degelijk en mooi spul

Raamboompje in dertiger jaren stijl gekocht, ziet er mooi uit, snelle levering.

Goed assortiment en snelle verzending

Kwalitatief goede materialen maar niet de goedkoopste. Een aantal producten zijn elders goedkoper terwijl deze niet van elkaar verschillen qua materiaal en exact hetzelfde zijn. Wel ruim assortiment dus dat is fijn Helaas ook het bedrag voor gratis verzending te hoog gesteld.

snelle service en mooi product!!

goed geregeld

Mooie deurklinken

Het zijn mooie deurklinken. Fijn dat er duidelijke montage video's beschikbaar zijn. Ik had een probleem met mijn bestelling, en dat is heel goed en snel opgelost door De Oude Deurklink.

Goede service en snel geholpen

Per ongeluk verkeerde adresgegevens doorgegeven. Gelukkig was de fout snel hersteld.

Duidelijke website, levering duurde iets langer maar Koningsdag zat ertussen Nu alleen hopen dat het past...

Alles wat ik besteld hebt was fout

Ik had een mat nikkel product gekocht en separaat nikkel schroeven (platte kop). Geen van de producten kwam in de buurt van nikkel. Beslag was chroom en de schroeven gewoon blauw staal. En om de fout te laten corrigeren moet ik zelf de retour kosten betalen.

Uitstekende service

Ik was vergeten een haakje te bestellen bij het toiletslot. Snel even gebeld en ben ontzettend vriendelijk geholpen. Het haakje kreeg ik zelfs cadeau. Top service!

Snelle bezorging

Prima service, onze bestelde deurklink past alleen niet maar dat ligt niet aan het bedrijf.

Late levering

Oké

`ik ben blij met wat ik heb ontvangen.

Ik vond jullie op internet. De deurklinken zijn precies wat ik zocht. Prijs/kwaliteit heel goed. Ik ben dan ook blij verrast over de doosjes met het touwtje erom heen, daar houd ik van. Het is allemaal nog niet gemonteerd maar heb er vertrouwen in dat het mooi zal zijn. Wel even gepast. Ik ben ook blij met het bakkeliet.

Snelle levering. Mooie deurklink. Prima online installatie instructie.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.