Het product ziet er top uit.

Precies geleverd zoals op de site staat.

Goede en zware kwaliteit voor een zeer goede prijs en snel geleverd.

Prima product en service

Producten zien er goed verzorgd uit. Ze worden goed verpakt geleverd waardoor beschadigingen worden voorkomen.

levering was correct en goed verpakt

Het leek erop alsof ik een cadeautje uit mocht pakken.

Uitstekende ervaring

Op een door mij gestelde vraag omtrent product ontving ik direct via de mail een antwoord. Bestelde producten vlot ontvangen. Producten zijn precies zoals ik mij heb voorgesteld.

Ik zal niet aan anderen aanbevelen want ze de twee delen raken regelmatig toch weer log van elkaar.

Daarbij komt dat het i bus boutje in mijn geval achter de sluitplaat zit. Die moet dan ik dan eerst losschrovene, voor ik week bij het in une kom. Groet, Heb u nog suggesties, dan houd ik me aanbevolen. Hoe kan ik bijvoorbeeld de pinnetjes gebruiken, in plaats van de inbussen? In het verlengde van het pindaatje zit geen opening. Marco Lindhout.

Stoere kapstokhaken top, geen service mbt zwarte schroeven

Heel blij met de 10 stoere grote zwarte kapstokhaken. Heel jammer: Zwarte schroeven werden en worden helaas niet bijgeleverd ( ook niet aan hen). Ze zijn echter in het algemeen moeilijk te verkrijgen + extra (verzend) kosten. Dat merken wij tijdens de renovatie van ons huis. Toen ik belde voor een tip bij De Oude Deurklink was het antwoord:'Googelen op internet'. Gegeven suggestie aan De Oude Deurklink: Lever (als service) schroeven er voortaan bij.

Heel blij met onze zwarte klinken.

Enigste bedrijf waar ik mooie zwarte klinken kon vinden voor een binnendeur van 34 mm. Duidelijke uitleg op de website van de producten. Het bestelde pakket zag er heel zorgvuldig ingepakt uit toen we het thuis kregen. Met een kaartje erbij, dat vonden we heel persoonlijk.

Goede services

Snelle levering. Ze doen wat ze beloven.

Supersnelle levering, zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle, juiste levering

Een mooi product dat netjes en op tijd werd geleverd.

Super snel en top producten van goede kwaliteit

Al eerder bij de Oude Deurklink besteld. Blij met de producten en de kwaliteit plus daarbij de snelle levering. Top!

Goed product en op tijd, mis nog wel wat extra aanbevelingen

Deurknop gekocht, maar heb geen 'slot-pin'. Was fijn geweest als daar een aanbeveling bij was gekomen

Mooie materialen

Mooie stevige materialen, snelle levering en netjes verpakt!!

Snelle levering en goede service!

Snel geleverd, precies wat ik zocht. Ik had nog een vraagje over de montage en via de chat op de site kreeg ik snel reactie! Al eerder bestellingen gedaan op de site en ben telkens zeer tevreden.

Makkelijk en meedenkend

Bij het monteren was een schroefje kwijtgeraakt. Er werd snel gereageerd via whatsapp en gratis nieuwe schroefjes (een extra reserve) opgestuurd.

Perfect!

Producten zien er mooi uit. Snel geleverd en goed verpakt

Goed produkt

precies zoals omschreven en snel geleverd

Bijzonder assortiment tegen schappelijke prijzen.

Versturen ging snel, ik zou hier de volgende keer weer bestellen.

Chill

Ja precies zoals ik wil

Snelle levering Duidelijke website inclusief tutorials

Snel geleverd, leuk verpakt en prima producten

Deurklinken besteld die geheel aan de verwachting voldoen. Snelle levering en keurig verpakt in zwart doosje, dichtgebonden met een touwtje... lijkt wel een kadootje

geleverd volgens afspraak

mooie deurklinken en goeie service en uitleg op de site

Mooie spullen goede prijs Super snelle levering, met duidelijke installatie instructie

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.