Snel geleverd, goede kwaliteit

Mooie kwaliteit

Goede service, mooie kwaliteit, geweldig

Keurig netjes

Alles was snel geleverd en netjes verpakt, En de prijzen zijn voor de geleverde artikelen zeer scherp.

Kastdeursloten en handgrepen

Prima levering en snel.

Eigenaar belt snel terug Duidelijke afspraken Goede kwaliteit deurkruk en snelle levering

Super kwaliteit

Correcte en snelle levering van top producten

Gewoon goed en geen gedoe!

Zeer snelle levering en en mooi product.

Inderdaad de volgende dag geleverd en het product, de kwaliteit en de afwerking zijn erg goed.

Mooi spul

Netjes verpakt per onderdeel, mooi spul

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering van op het oog prima producten. Montage volgt pas over enkele weken dus kan de werking nog niet beoordelen, maar heb hierin het volste vertrouwen.

Mooie producten van goede kwaliteit

Makkelijke website en super snelle levering. En de deurklinken zijn ook nog eens mooi ingepakt. Dikke prima !

Goede levering, goede nazorg.

Snelle levering. Producten zien er goed uit. Helaas waren de verkeerde items opgestuurd maar na een korte mailwisseling zijn de juiste onderdelen extra nageleverd. Prima afhandeling!

Goede customer journey!

Na gewoon deurbeslag gegoocheld te hebben kwam ik op de site van De Oude Deurklink... wat een overzichtelijke site heel duidelijk, 4x deurbeslag besteld en werd snel geleverd en prima verpakt, elk doosje had een touwtje erom heen dat doet heel nostalgisch aan. En alle doosjes in een grotere doosje. Echt een top ervaring

Goed afgeleverd en ziet er goed uit

Zie boven

Snelle levering goede service

Wat een leuke artikelen, juist nu ik ze nodig heb. Top service en snel geleverd

Mooie producten snelle service

Voor de 2e keer deurknoppen besteld. Materiaal is prachtig. Weet de oude deurklink zeker weer opnieuw te vinden. Ik beveel iedereen dit bedrijf aan.!!

Besteld /geleverd /100 punten

Super!!

Zeer mooie en degelijke kwaliteit. Zeer netjes en zorgvuldig verpakt. Zeker een aanrader. En bestel in de toekomst zeker weer bij jullie

Wat een geweldige producten!

Toevallig ontdekte site toen ik op zoek was naar een onderdeel van een oud slot. En warempel, bij De Oude Deurklink heb ik een smalle stift voor een oud slot gevonden. Geweldig!

Top geregeld

Mooi stevige deurgrepen voor een goede prijs !!

Snelle levering en keurig verpakt zodat het niet beschadigd.

Voldoet aan de verwachtingen

Mooi deurbeslag

Erg tevreden

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.