Top product!

Product is mooi en voldoet volledig aan verwachting. Enige minpunt is de leverancier. Onduidelijke communicatie.

Snelle levering zeer goede kwaliteit!

De artikelen die ik gekocht heb zijn perfekt

Ziet er top uit, mooie klinken, roset zou iets groter mogen

Keurig en netjes verpakt. Duidelijk. Mooie deurklinken Erg blij mee

Mooi spul, snelle levering

Onlangs de deuren op de slaapverdieping vernieuwd. De Oude Deurklik had precies wat we zochten en ook nog eens tegen een goede prijs. Tevreden! Levering probleemloos en snel.

Zeer te vreden

De ze ding was goed verpakt en op. Tijd bezorgd.

Heel snelle levering. Volgende dag ! En perfecte kwaliteit.

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, mooi product en ook mooi ingepakt! Dit laatste is een leuke verrassing die past bij de kwaliteit van het product.

Snelle levering en helemaal compleet

Mooi assortiment en snelle levering

Mooie deurknoppen besteld.

Super kwaliteit snelle levering

Suoer tevreden vanaf moment bestellen t/m de vlotte levering.

Top.

Duidelijke site, snelle levering, goede handleiding online. Perfect. Volgende bestelling ga ik zeker plaatsen hier.

heb nog niets ontvangen

heb nog niets ontvangen

Snelle bezorging

Mooi product voor een eerlijke prijs gekocht en werd keurig netjes snel bezorgd. Top

Prima kwam als een cadeautje binnen

Goed product

Snelle levering goede kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit

snelle service en een goede communicatie via de mail

Goede levering en mooie kwaliteit

Spullen zijn van goede kwaliteit. Ze zijn zwaarder, waardoor ze stevig en solide aanvoelen.

Zeer tevreden.

Mooie deurklink voor een goede prijs. Vlotte levering.

Duidelijke site

Kwaliteit, snelle levering, keurig verpakt

Mooi, netjes en snelle service

Top bedrijf!

Prachtige deurklinken

Deze deurklinken overtreffen mijn verwachtingen; prima degelijk uitgevoerd. Wel even uitzoeken hoe te monteren. Prachtig om te zien nu in onze gerenoveerde villa uit 1934.

Mooi materiaal. Soms leveringsmoment niet goed te volgen, maar altijd geleverd.

Kwalitatief goed materiaal. Fijne service. Soms geen track- en trace code na verzending en levering wat vertraagd, maar wel altijd alles keurig ontvangen.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Snel, duidelijke website.

Goed verpakt en kwalitatief goed artikel

Snelle levering, prachtig product

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vrijdag besteld, zaterdag in huis.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.