Prachtige producten en een goede service!

Zeer tevreden over de geleverde producten en de service van dit bedrijf!

Goed en snel geleverd

De uitleg in de 1e mail hoe te monteren vond ik erg goed

mooie klinken, snel geleverd

geen problemen, snelle levering

Mooi product en snelle levering

Het komt in deze coronatijden zelden voor, maar ik had ze dus écht de volgende dag in huis. Mooie deurklinken, perfect formaat. Ik was bang dat ze een beetje licht zouden aanvoelen, maar het zijn solide, zware handgrepen, geen kinderspul. Top prijs ook!

Duidelijke website, snelle service

Voor de tweede keer wat besteld bij De Oude Deurklink. We zijn zeer tevreden!

Mooie Spullen. Mooie prijs. Snelle levering!

Goed advies en fraaie beslag!

Omdat we niet precies wisten welk deurbeslag bij onze jaren dertig woning hoorde, hebben we eerst even gebeld. na een prima advies konden we de nieuwe deurklinken bestellen. Ze zien er erg mooi uit en waren ook snel geleverd. We zijn dan ook zeer tevreden.

Bestellen en verzenden liep perfect

Ze zien er prachtig uit, moeten nog geplaatst worden, maar daar heb ik het volste vertrouwen in. Instructie is heel erg duidelijk.

Prima levering

Snel geleverd, mooie produkten

Zeer goed prijs/kwaliteit-verhouding

Opvallend is de originele en nostalgische verpakking. Zal DOD zeker aan mijn omgeving aanbevelen.

Mooie degelijke spullen en snel geleverd

Goede duidelijke site en kwaliteit materiaal en snelle levering ( aanrader)

Mooie deurkruk, passend bij mijn interieur en snel geleverd.

In mijn 120 jaar oude huis was één van mijn deurkrukken wel aan vervanging toe. Bij De Oude Deurklink precies gevonden wat ik zocht. Zeer mooie goed afgewerkte klink. Makkelijk te monteren je krijgt er 2 verschillende eindstukjes bij waardoor je hem helemaal naar je smaak kan maken. Aanrader!

Product zoals ik had verwacht

Mooi zware kwaliteit voor een zeer nette prijs. Reageert ook snel op vragen.

Prachtig deurbeslag en goede service

We hebben voor ons jaren 30 huis meerdere bestellingen geplaatst voor deur- en raambeslag. Bij een van de bestellingen ontbrak een onderdeel. Het contact met Arjan verliep soepel en snel via whatsapp. De oplossing was dan ook naar tevredenheid. De kwaliteit van het beslag is erg hoog. Ze zijn zwaar, je ziet dat er niet is bezuinigd op materiaal. Eigenlijk wel boven onze verwachtingen. We vonden het spannend om deze artikelen online te bestellen. Bovendien zitten ze goed verpakt waardoor er nauwelijks kans is op beschadigingen tijdens transport. Al met al zijn wij zeer tevreden en raden wij Arjan aan om je jaren 30 woning helemaal compleet te maken.

Mooie producten

Was op zoek naar een mooie alternatieve wijze om onze badkamer op slot te doen. Dus niet met een sleutel maar met een schuif waarbij je vrij of bezet zou zien. De Oude Deurklink had de oplossing. Mooi en degelijk materiaal. Precies wat wij zochten. Snelle verzending en goed ingepakt. Wij gaan daar zeker ook nog een keer bestellen als onze aparte toilet klaar is. Zeker aan te bevelen om daar producten te kopen.

Prijs kwaliteit in goed evenwicht met elkaar.

De producten worden netjes verpakt de dag na bestelling afgeleverd. Als er een product wordt teruggestuurd worden er geen vragen gesteld en het retourbedrag binnen een week teruggestort. Vragen over de producten worden via de mail snel en duidelijk beantwoord.

Echt goed

Mooie spullen voor een nette prijs. En ook leuk verpakt, en snel geleverd.

Kwalitatief product

Goede service, goede kwaliteit

Snelle levering goed kwaliteit

Mooi en zeer kwalitatieve

Heel mooi

mooi uiterlijk maar niet handig voor montage

afwerking product is mooi maar als jullie het zelf laten maken zijn er wat verbeter puntjes ; een wat langere deur stift erbij doen en de gaatjes voor de inbusboutjes naar buiten plaatsen zodat je niet de rozet er eerst af moet schroeven om de deurknop los of vast te zetten.

inmiddels is het pakket (na verkeerd bezorgen)binnen.

De transporteur van de pakketten van een internet bedrijf kan het bedrijf maken en breken. Inmiddels is het pakket zelf ergens in de buurt opgevist door ons en de bestelde spullen zien er prima uit. Netjes ingepakt. Dank hiervoor.

Mooi,snelle levering, precies zoals omschreven

Kijk hierboven

Prima product en prima service

Goed contact gehad en mooi product ontvangen. Het zoeken op de website liep eerst nog wat onwennig bij het zoeken naar losse rozetten, maar werd via de chat goed ondersteund.

Producten goed en volgens omschrijvingen.erg tevreden

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.