Verzorgd, netjes ingepakt

Wel wat later maar verder alles goed verzorgd. Goed product voor een prima prijs.

Tevreden over de oude deurklink

Snelle levering , artikelen naar verwachting.

Keurig verzorgd

Mooie deurklinken en prima webshop.

Netjes geholpen

Fijne ervaring

Vlotte levering en keurig verpakt..ziet er mooi uit

Keurig verstuurd en op tijd ontvangen

Mooi werk.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Echt top kwaliteit

Wij hebben onlangs twee oude schuifdeuren gekocht met glas in lood en daar past dit deurbeslag uitstekend bij. Ool het contact verliep echt geweldig. Bij vergissing had ik mijn oude adres ingevuld maar dit was allemaal geen probleem en zo geregeld.

Zeer goed !!

Alles perfect verlopen

Top kwaliteit. en verassend leuk verpakt.

exact zoals omschreven, goede kwaliteit per stuk verpakt met een strik erom echt een aanrader om hier je deurbeslag te kopen

Fantastisch geholpen

Zeer snelle levering van 7 mooie deurklinken. Helaas bij monteren bleek dat deur te dun, of binnenwerk te dik is. Nog andere montage mogelijkheden getracht, maar helaas. Volgende huis ga ik zeker Arjan benaderen

Tot volle tevredenheid

Duidelijk en helder

Duidelijk uitleg en vloten levering

Snelle levering , prijs kwaliteit ook prima

Zal ik zeker iedereen aanraden.

Mooi product en snel geleverd

Uitstekend!

Klantvriendelijk Meedenkend

Mooie degelijke deurklinken, snelle levering

Goeie service!

Goeie service!

Super product en snelle levering

Veel extra kosten voor zelf inelkaar zetten opzetstukje

Ik vind de deurklinken erg mooi, maar ik vind het wel jammer dat het bijna 10 euro extra kost om vervolgens alleen een dopje extra te krijgen (deco deurklink ipv modern) die je ook nog zelf in elkaar moet zetten. Lijkt me niet helemaal een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Blij met producten en hulp

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het deurbeslag, echt een prachtige toevoeging aan ons huis. Ook toen er wat mis was met het slot werd ik goed geholpen door Arjan: ik raad dus iedereen deze webshop aan als je mooi en kwalitatief goed jaren 30 stijl deurbeslag wilt!

Prima spullen

Goede en degelijke spullen

Alles netjes geleverd

Moet ze nog monteren maar dat gaat wel lukken als de deuren zijn geschilderd

Snel, efficiënt en klantvriendelijk!

Mooie materialen en prima service!

We vinden steeds precies de deurklinken en toebehoren die we zoeken. Heel mooi en origineel design!

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.