Vind de bestellingen te lang duren

Ik vind dat het te lang duurt ondanks een spoedbestelling voor €5,95 nog steeds niet binnen

Perfecte service!

De deurklinken kwamen snel, goed en leuk ingepakt. We zijn heel blij met de deurklinken!

Goed bedrijf

Snelle levering zonder problemen.

Niet tevreden

Snel geleverd, slechte kwaliteit........je moet steeds de deurklink aandraaien. Laat steeds los

Ziet er goed en degelijk uit.

Nog niet geplaatst.

Top producten, goede prijs - kwaliteit!

Ik heb hier veel meer geld voor over, hopelijk hebben we er snel meer nodig! :)

Makkelijk kiezen, mooie prijs, snelle levering

Makkelijk kiezen, mooie prijs, snelle levering

Goede service!

Heel snelle levering! Mooie deurklinken zoals op de website beschreven. Voor alle vragen en info achteraf is er een geweldige chat service via hun website die ons zelfs op zondag geholpen heeft!

Producten zijn de volgende dag meteen geleverd en zien er fantastisch uit!!

Zeer tevreden over snelle levering en kwaliteit van het product!

Super service

Helaas een beschadigde deurklink erbij en hij werd gelijk vervangen. Echt top.

Beste Ik kocht 7 klinken zwart VM5482.000ZW En bestelde verkeerde roset erbij omdat het bij klink wordt aangeboden. Maar is cilinderslot en niet voor binnendeuren. Welke zwart verouderde roset past erbij met de maat rond van klink?

Geweldig goed materiaal

Mooie website Mooi materiaal Goede omschrijving Snelle levering

Prima deurklinken voor een goede prijs

Snelle verzending, goede kwaliteit. Ga zo door!

Mooi deurbeslag!

Mooi deurbeslag!

Mooie producten, schappelijke prijs

Enkele deurklinken, rozetten en toilet-slot besteld. Producten werden snel geleverd. Zijn van bijzonder mooie kwaliteit. Geen op of aanmerkingen en zeker een aanrader!

Super geholpen.

Goede service en snelle reactie op vragen.

Correcte afhandeling

Prima service, snelle levering.

Mooie kwaliteit deurklink met prima service

Mooie kwaliteit deurklink, snelle reactie bij vragen, duidelijke instructie video’s, een aanrader!

Mooie producten!

Kapstokhaken en deurstoppers besteld. Top kwaliteit. Heel erg blij mee. Dit is niet de laatste bestelling die wij geplaatst hebben. Levering was ook super snel.

top!

prima geholpen

prettige site, prima afhandeling, het gekochte was prima verpakt

Super service

Xxx

juiste afhandeling en de kwaliteit is goed.

aanbeveling.

Snelle service en erg goede producten

Mooie deurklinken voor ons jaren ‘30 huis. Netjes ingepakt en compleet geleverd

Prima product en een snelle levering

Prima zaak

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.