Voldoet aan de verwachtingen

Via de website een goede keus kunnen maken. Snel geleverd.

Een goede ervaring.

Zeer snelle levering. En goed verpakt binnen gekomen.

tevreden over contact en levering van mooi product

Prettig en snel chatcontact. Aangenaam verrast over de verpakking van het product. Mooi doosje met leuk strikje van touw.

Geweldige producten op een mooie manier geleverd, allemaal kleine presentjes.

Snel, keurig verpakt en kwalitatief zien de producten er mooi uit. Past bij ons jaren ‘30 huisje. We gaan zeker vaker producten bestellen.

uitleg heel duidelijk

video is heel duidelijk

Deze firma verdient een pluim. Goede service, direct contact met de juiste persoon en snelle aktie reaktie.

Keurig verzorgd!

Heldere site, netjes verpakt, solide product.

Goed en snel

So far so good

Nog te weinig voor een goede mening.

Zeer goed!

Klant gericht

Stevig en degelijk

Mooi en degelijk, past goed in ons huis, zijn er blij mee

Netjed

Ben er super blij m

Supersnel en supergoed

Zelfs in de drukste tijd van het jaar (rond kerst) wist men de deurklinken de zelfde dag nog op de bus te doen. Vandaag binnengekomen. Ziet er allemaal goed uit. Helemaal top.

Prima service en snelle levering

Ondanks de drukte voor kerst is mijn pakketje binnen 2 dagen geleverd. Mooi, goede producten.

Zeer positief. Niet twijfelen maar meteen bestellen

Snel en goede service

Prima service, snelle reactie op chat.

Mooie deurklinken en goede snelle verzending

We hebben prachtig in bakeliet uitgevoerde deurklinken gekocht en zijn daar zeer tevreden over. Ook de levering was zelfs vlak voor kerst zeer vlot, waarvoor dank.

De bestelling is goed bevallen.

Degelijk materiaal, mooi design. Snel geleverd, ondanks drukte.

Helemaal Top !!

Zeer snelle levering (verbazing wekkend in deze kerst corona tijd) Gezellig in stijl verpakt, maar bovenal een stevige en goede kwaliteit.

Goed product, snel ontvangen.

Het product ziet er goed uit en is zwaar uitgevoerd. Met de korting van nu extra aantrekkelijk. Snel ontvangen!

Uitstekende snelle levering

Netjes verpakt en de volgende dag in huis

Snelle levering met mooie producten

Alles zit er bij geleverd en de deurklinken staan prachtig bij de deuren.

Geleverd product was de oplossing die ik bij de reguliere bouwmarkten niet kon vinden.

Zie boven

Prima service en snelle levering van degelijk sluitwerk.

Prima.

mooie spullen voor een mooie prijs

snelle levering en goed verpakt!

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.