Uiterst vriendelijk en correct

Uiterst vriendelijk en correct

Makkelijk en snel

Mooi degelijk en mooie prijs

Super snel geleverd en hele mooie kwaliteit

ZIET ER GOED UIT

DIT ZOCHT IK OOK

Erg authentieke deurklinken en top voor elkaar!!

Erg authentieke deurklinken en top voor elkaar!!

Producten zijn van echte goede ouderwetse kwaliteit.

Ik heb eerst alleen deurklinken besteld. Daar zo enthousiast door geworden dat ik meteen nog meer materialen heb besteld.

Degelijk, mooi spul voor een aantrekkelijke prijs!

Deze week wat spullen besteld en die werden zeer snel thuisbezorgd, ondanks de kerstdrukte. Top! Heb de spullen getoond aan onze aannemer en die was ook onder de indruk van de kwaliteit! Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan!!

Jammer van de kwaliteit

De deurgrepen die ik kocht zijn schots en scheef in elkaar gelast. Erg jammer.

Mooie producten en vriendelijke en snelle service

Mooie producten en vriendelijke en snelle service.

Boven verwachting

Goede en snelle levering. Top kwaliteit

Goed, degelijk materiaal, snelle service

Materialen zijn robuust uitgevoerd wat resulteert in een degelijk eindresultaat. Levering was zoals afgesproken.

Snel geleverd, met n leuk gedicht! Precies wat ik zocht

Prachtige kwaliteit

Nog beter dan ik had verwacht. Prachtige zware kwaliteit.

Helemaal goed

We hebben een deurstopper besteld, passend bij de deurkrukken, ook via “de oude deurklink”. Met de duidelijke handleiding op de site zojuist geïnstalleerd. Goed spul, mooi gemaakt. Met liefde. En stevig, mooi materiaal.

Goede, gepassioneerde en uitgebreide telefonische voorlichting, goed, leuk en snel verstuurd, goede prijs, kortom: top

Snel geleverd en kwalitatief en mooi product

Kwalitatieve en mooi producten voor een redelijke prijs. In de bouwmarkten zijn de deurklinken echt niet goedkoper.

Snelle en prima service

Producten welke waren besteld, keurig verpakt en snel geleverd. Mooi assortiment!

Mooie producten en goede service!

De oude deurklink is zeer goed te benaderen via mail of chat. De website is zeer compleet incl filmpjes, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de producten.

Snelle levering, zelfs de klinken waren leuk verpakt en er zat een "persoonlijke" kaart bij. De deur klinken zijn mooi en prima prijs.

Mooie producten, snelle levering

Als eerst verbaasd over de snelle levering! Super mooie klinken besteld, passen perfect in ons jaren 30 huis en voelen erg goed aan.

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Erg blij met de nieuwe klinken.

Snel en betrouwbaar

Super snel binnen en alles keurig verpakt, mooie kwaliteit.

Snelle, persoonlijke levering, mooi product

Snelle persoonlijke levering, chat functie aanwezig tijdens het bestellen mooi product.

Snelle levering en goede producten. De doosjes waren leuk met extra touwtje erom verpakt. De extra aandacht is zeker te waarderen.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.