Komen hun afspraken na wat zeer word gewaardeerd

Door een eerdere foute bestelling contact gehad met De oude deurklinck. Deze pakte dit razendsnel op zodat ik mijn bestelling heel snel opnieuw kon plaatsen.

Topkwaliteit en snelle levering!

Topkwaliteit en snelle levering!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Uit de vele mogelijkheden de oude deurklink gekozen. Geen spijt van gehad.

Mooie kwaliteit

We hebben de Deurklinken snel binnen. Netjes verpakt. Ziet er goed uit. We moeten ze nog op de deuren plaatsen, maar tot nu toe super tevreden

Behulpzaam

Behulpzaam bij vragen, snelle levering en zeer degelijke spullen.

Goede en snelle levering.

Product ziet er goed uit,en voldoet aan mijn wensen.

top

top

Snel en mooi

Mooi niet duur zijn helemaal happy

Te gek

We hebben een flat uit de zestiger jaren, en deze had erg lelijke deurkrukken. Nu zijn deze vervangen door die van jullie, en plotsklaps zien de vijf deuren in onze hal er TE GEK mooi uit!!

Pakketje is een feestje om te openen.

Vriendelijke benadering via de mail, goede service.

Topartikelen, zelfs schroefjes zaten erbij

Snel en netjes geleverd, mooi spul

Snel, netjes verpakt, goede uitleg en mooie klinken/beslag

Mooie producten tegen een scherpe prijs

Zeer veel keus in jaren 30 deurbeslag tegen scherpe prijzen. Snel geleverd.

Uitstekend bedrijf levering ondanks drukte keurig optijd

Goed bedrijf keurig netjes verpakt en snelle levering ook rond drukte ..

Klant vriendelijk, vlotte levering en toegankelijk.

Zeer snelle bezorging. Product was mooi en netjes ingepakt.

Prettige en helder telefonisch contact en makkelijke website

Prima zaak

kwaliteit voor een goede prijs

veel keuze, goede website en betaalbaar snelle verzending

Mooi deurbeslag. Geleverd zoals afgebeeld op de site.

TOP !

Snelle levering en mooie producten

De producten worden in mooie doosjes geleverd. Levering is ook snel. Deurklink is van zeer goede kwaliteit, lekker zwaar en robuust. Aangezien we 10 sets hadden besteld hebben we een mal gemaakt om de rosetten te monteren. De handleiding was veel te ingewikkeld en het kan gewoon veel sneller en beter met een mal. Dat zou nog een tip zijn voor de leverancier, lever een mal erbij. Ik kan een foto maken van mijn mal, dan snap je meteen waarom dit zo handig is.

Goed product, zeer redelijk geprijsd, snelle levering

Goed product, zeer redelijk geprijsd, snelle levering

Prima service en originele mooie producten

Voor de as. verbouwing van ons jaren 30 huis had ik nieuwe deurklinken nodig. Op de site De Oude Deurklink kwam ik mooie klinken tegen die ook nog eens (Black Friday) met een leuke korting konden worden geleverd. Na het bestellen bleek er 1 klink te weinig te besteld. 1 belletje met Arjan, en het was geregeld.

Mooi product en komt keurig verpakt binnen feestje om open te maken!

Bestelde artikelen zaten keurig apart verpakt bij elkaar in een doosje. Omdat het voor Sinterklaas was zat er nog een attentie bij met gedicht dit was een verassend iets en vond ik leuk. Van te voren nog contact via app gehad voor advies , snelle reactie terug wat erg prettig is. Ik zou zeggen ga zo door !

Top bereikbaarheid en producten

Zeer goed bereikbaar en goede producten

goed product

goede kwaliteit. Dat zeg ik niet vlot, ben daar erg kritisch op. Levertijd en verpakking ook top. Vond het aanvankelijk bij bestellen wel aan de prijs, maar dat blijkt gezien de kwaliteit mee te vallen.

Super mooi allemaal

Snel geleverd!

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.