Geweldig !!

Vrijdags besteld zaterdags binnen. Hele mooie klinken ,prachtig verpakt met een pakje kruidnoten erbij. (Bijna Sinterklaas) . Mogelijk ga ik ook nog de stopcontacten bij de broer bestellen in de toekomst.

Uitstekend!

Correcte levering.

Mooie deurklinken

Deurklinken besteld en waren niet duur en zagen er echt heel mooi uit. Zelfs elk pakketje wat ik uitpakte was ingepakt of het een cadeautje was. En hele snelle service. Er zat ook nog een mini zakje pepernoten bij verpakt. Erg leuk

Zeer vlotte service

Zoals beloofd een heel mooi product!

Goede prijs voor mooi product en snel bezorgd.

Heel blij met onze deurkrukken. Leuk verpakt ook me die touwtjes. Super goede prijs kwaliteit verhouding.

Mooie kwaliteit. En betaalbaar. Dik tevreden mee

Fijne service, snelle levering.

Per ongeluk dubbele bestelling geplaatst. Meteen via de chat opgelost. Product ziet er top uit. Blij mee!

Voor het renoveren van onze oude paneel deuren wilden we nieuw deurgrepen en nieuwe WC sloten. We kwam al diverse keer de website van de OUde Deurklink voorbij. Onze bestelling (van onze kant) liet even op zich wachten. We waren nog niet zo ver. Maar ten we eenmaal de bestelling hebben geplaatst ging alles snel en heel goed. Ik had nog wat vragen vooraf en daarmee ben ik uitstekend geholpen. Alle klinken en wc en badkamer sloten kwamen prachtig verpakt in huis. De verpakking sluit aan bij het thema van De Oude Deurklink. Dan het belangrijkste komt er uit de doos ook iets wat je verwacht. In ons geval zeer zeker. We zijn erg tevreden over de producten zeer mooi en robuust materiaal.

Geweldige service

Erg goed geholpen in de online chat. De klink was precies wat ik zocht en erg snel ontvangen.

goede kwaliteit, prima keuzes

prima kwaliteit, goede keuzes die ik kan maken, maar voor de echte onhandige types als ik was het wel even puzzelen of ik nou de juiste heb besteld. bijvoorbeeld: oei, er is een verschil tussen grote en kleine sleutelgaten. welke moet ik nou kiezen? meten is weten en daar ben ik dan ook het langst mee bezig geweest. de bestelling en de levering gingen van een leien dakje. en oh, wat staat het toch mooi. precies zoals ik voor ogen had.

Duidelijke uitleg over pruduct op website, degelijke kwaliteit en snelle levering

Met zorg ingepakt, echt een cadeautje!

Super!!

Netjes geleverd en goed product

Nog niet geplaatst maar onze indruk is positief. Ze zien er netjes en degelijk uit.

Goede snelle service

Breed aanbod, precies gevonden wat ik nodig had en snel thuis geleverd.

Uitstekend met gevoel voor details

Nu 2 keer besteld, deurgrepen en klinken. Mooie producten en afgewerkt met oog voor details (krijgt bij bv klinken naast de juiste schroeven zelfs de borgpennetjes. Niet nodig om vast te zetten, maar mocht je het helemaal authentiek willen maken).

Goed en snel geleverd

Mooie artikelen

Mooie deurklinken en goede service

Heb deurklinken besteld voor het hele huis. Snelle levering en bij vragen heel snel antwoord.

Goede service en snel in huis! Netjes en sfeervol!!

Aan te raden!

perfekt jaren 30 beslag !

Mooi deurbeslag voor een hele scherpe prijs , correct en snel geleverd , met een zakje pepernoten erbij !

Snelle levering, duidelijke hulp en snelle reactie.

Reageren snel en vakkundig op vragen. Denken mee in oplossingen.

Leuk en goed verpakt en snelle levering. Mooie krukken

Nette snelle levering!

Service, vriendelijkheid en kwaliteit

Telefonisch contact plezierig, advies deskundig, razend snel antwoord op vraag per mail. En het belangrijkste natuurlijk: de klinken zien er prachtig uit!

Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke website met kwalitatief goede producten. Snelle levering en een aangename verrassing in het pakket.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.